..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

I'm back!

Publicerad 2005-12-27 16:06:42 i Allmänt,

Köld! SÅ kallt på jobbet idag!

Klev upp tidigt i morse...klockan ringde sju och det blev  en såndär  "vart-vem-är-jag-reaktion"...en suddig vy av rummet (hade inga linser ) påminde mig att jag var hemma i örebro fortfarande och min lite tröga hjärna fattade så småningom att jag var tvungen att gå upp för att hinna med tåget till Uppsala.  Sprang runt som en yr höna och packade ner det sista i väskan några minuter innan tåget skulle gå (att jag aldrig lär mig). Stressade dit, fick ut min biljett och hittade slutligen en ledig plats....fanns bara obokade biljetter kvar. Fick sitta drygt halva resan men sen kom nåon och skulle ha sin plats så det vara bara till att stå  och trycka längst väggarna och känn sig i vägen tillsammans med massa andra som inte heller hade plats, helt sjukt överbokat tåg. En liten ursöt bebis förgyllde iofs min resa. Han satt bredvid mig (så länge jag hade plats), log, skrattade och var sådär allmännt charmig som bara bebisar kan vara. Han hette likadant som min kusin - Ossian.

I Enköping bytte jag till buss och fick äntligen sitta...var efterlängtat med tanke på min feta väska som jag konkat med mig överallt. Efter en stunds rogivande vaggande, några visdomsord från en söt liten bok jag fick av Fia i julklapp, ett litet raseriutbrott på grund av ett gäng fjortisars bristande respekt mot pensionärer och lite sms-ande var jag framme i Uppsala...knallade till ytterliggare e buss och tog mig sen till jobbet där jag är nu. Har precis haft rast och klämt i mig en sallad med en skum dressing som jag undvek att äta (var rätt hungrig efter att bara ha ätit frukost)....snajsigt....ikväll ska jag få min i-pod...woho!!

Det är fortfarande godis kvar i den sjukt stora godiskorgen här på kontoret! Har även satt upp ett fint bröllopstackkort från bror och hans fru på väggen och en Saving Blue-affish...den är snygg!

Hett just nu:
1. Ikväll har jag en i-pod
2. Söta tågbebisar
3. Saving Blue-affish

Mindre hett just nu:
1. Skoskav...igen
2. Klumpig dressing
3. Kallt på jobbet

Var är Smäm?!

Kommentarer

Postat av: SMÄM

Publicerad 2005-12-27 18:48:44

Spännande det ska bli att se din saving blue-affisch imorgon!

Postat av: Jakobfilippa

Publicerad 2008-09-17 10:04:06

Your site is best for specialist! i Like IT!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela