..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Ett par linser tack!

Publicerad 2006-04-29 01:02:40 i Allmänt,

38491-34

Idag..eller nu ikväll... kollade jag runt lite på nätet efter billiga linser. Har fått tips om att det ska vara smidigt att köpa på det sättet (och billigare)....själv har jag alltid tyckt att det varit lite suspekt...men jag vet inte...kanske får tänka om. Men va hjälper det att det är billigt egentligen..rena djungeln bland alla linser ju...fattar ingenting trots att jag varit linsägare i dryga 6 år. Allt ser likadant ut och beskrivningarna är de samma..bara priset som skiljer. Ska man gå på det där klassiska och tro att det är bättre kvalitét bara för att de är dyrare? Måste verkligen ha nya iaf...har haft mitt sista par månadsliner i säkert tre månader nu...de svider och blir torra rätt ofta...nytt behövs, indeed!

Imorrn ska jag på bröllop...har prövat hur många ombyten som helst...mamma, pappa och bror fick vara smakråd. Kom väl fram till nåt till slut iaf...kommer säkert ångra mig imorrn ändå =) sova nu...tlllööööööött e jag.

Glad Påsk!

Publicerad 2006-04-16 17:24:07 i Allmänt,

Nu såhär lagom till påsken är över tänkte jag önska er alla en glad sådan. Min effektivitet har inte varit på topp här hemma i örebro....slappat, ätit och sovit...å så träffat en å annan människa också. Men inte en enda påskkärring till min besvikelse. De få som knackade på vår dörr lyckades va här i ottan när jag låg å sov..det vill säga runt 11-tiden. Min familj är guld iaf...älskar dem.

En puss till påsk från mig till alla! =)
puss

Ett kliv in i modevärlden

Publicerad 2006-04-11 16:55:47 i Allmänt,

Igår gjorde jag nåt så kvinnligt som att betala en prenumeration på modemagasinet ELLE, det var väl inte just betalningen som kändes så speciellt kvinnlig men faktumet att jag prenumerar på ett modemagasin. Känner mig riktigt nöjd, det är nog första gången i mitt liv som jag prenumerara på något. Jag fick 5 nummer förr 99 kr av H&M-klubben...ett sånt bra erbjudande kan man inte tacka nej till...speciellt inte när man, lite i smyg,  faktiskt tycker att modemagasin är vansinnigt roligt.

elle
Kate Winslet är supersnygg i håret (ELLEs omslagsbild)..funderar på å göra en sån där högstadiegrej å gå med en bild till frisören..

Idag skrattade kollegorna åt mig för att jag uttalade ELLE som ellE (med betoning på sista e:t) och inte som ell...vilket som är rätt vet jag inte...spelar inte så stor roll heller...ja kan bjuda på det =).

Idag är det vår å jag är lycklig =)

In a lose, lose situation..

Publicerad 2006-04-10 22:51:49 i Allmänt,

If you regulate how the blood is pumping
through the veins
from my heart into my head
In time this blood supply
Will change me from red to white

Emery - dagens blogg går till er!

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela