..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Jobb 24-7

Publicerad 2006-07-25 17:28:18 i Allmänt,

Intensivaste veckan på länge...jobbar i stort sett dygnet runt. Det känns så i alla fall. Men det får väl vara okej...jag kan leva med det (som en god vän till mig skulle sagt). Jag äter i alla fall gratis hela veckan...jag har en snäll chef. Låtsaspengar är äg!

Viss musik och vissa låtar kan få en att tänka på personer eller fina minnen. Något som är förknippat med just den låten och som gör en glad. Man myser och ler liksom. Måste lyssna mer på Lifehouse!

Om en timme väntar en utmaning...hu va läskigt...men någon gång ska vara den första. Hjälper inte att beklaga sig.

Hett just nu:
1. VATTEN
2. Låtsaspengar
3. Glass

Mindre hett just nu:
1. Huvudvärk
2. Värmen
3. Nervositet

Klant

Publicerad 2006-07-13 16:08:28 i Allmänt,

Märks i bloggen att jag inte har semester längre....effektiviteten har inte varit på topp de senaste dagarna. Saknar min semester. Tre veckor  kvar sen ska jag njuta igen.

I tisdags beskådade jag Allsång på Skansen...hur mycket man såg mitt i folkhavet är ju en annan sak iofs...men ska man ge ett omdöme på Anders Lundins panna kan jag ställa upp. Kvällen avslutades med premiären av Pirates 2, på bästa platserna i Rigolettobiografen *yääääs*. Inte lika bra som ettan men helt klart en lyckad dag! Lyckades klanta mig i trafiken, usch, ska aldrig köra bil i sthlm.

Hett just nu:
1. Biopremiärer
2. Toast

3. Skansen


Mindre hett just nu:

1. Repor

2. Kyla
3. Disk

Balkongloge

Publicerad 2006-07-05 12:17:02 i Allmänt,

Har precis målat naglarna...lite klurigt att skriva utan att sabba lacken...blir lite pekfingervals. Skulle ju kunna vänta tills det torkat, fast...orka...kände för att skriva nu, och det är lika bra att följa impulserna.

Blev fotboll igår trots att Sverige har åkt ur. När förlängningen skulle börja insåg vi att det var tokvarmt i tv-rummet och gick ut för att ta lite luft på balkongen. De stora fönstrena in till tv-rummet minus lite blommor blev perfekt att kolla igenom...man såg tv.n hur bra som helst. Jag låtsades att vi satt i en egen vip-loge så matchen kändes inte riktigt lika seg längre. Bestämde mig nån gång i första halvlek att jag skulle hålla på Tyskland...vet inte varför faktiskt. Har inga speciella band till Tyskland alls. Har nog mer negativa referenser till det landet...deras hemska språk förstörde min högstadietid..men men, italienarna var för sliskiga för min smak. Så jag blev sur när dom klämde in två mål i slutminutrarna. Finalen ser jag möjligtvis..bara för att det är final.

I eftermiddag bär det av hem till Uppsala...ska bli roligt.

Hett just nu:
1. Balkongloge
2. Mjölk
3. Örebrovatten

Mindre hett just nu:
1. Uppsalavatten
2. Myggbett
3. Ostruktur

Segodag

Publicerad 2006-07-04 17:54:15 i Allmänt,

Känns som den här dan aldrig riktigt börjat. Sitter fortfarande oduschad och osminkad. Men klockan är ju bara 17.54. Blir nog fotboll ikväll. Jag kan bjuda till lite när det är VM.

Var och solade på gamla hederliga Fredssolen idag...mm..var skönt. Harmoniskt på nåt sätt. De höll på att renovera och fixa en massa så under min halvtimme i solariet fick jag lyssna till ett stort åbäke till dammsugare som lät som en fet sticksåg (det var ingen såg, det är jag säker på). Nånstans genom bullret och slammret hörde jag Lisa Miskowskis Lady Stardust. Bra låt faktiskt. Jag är härligt rosa över hela kroppen nu.

Funderar på att lämna Örebro tidigare än planerat...kanske redan imorgon. Känns som jag hunnit göra det mesta jag tänkt och träffat dom jag ville träffa. Uppsala lockar igen.

Tror shift-tangenten på det här tangentbordet börjar bli dåligt...får i efterhand korriegera alla små bokstäver som borde varit stora. Muppigt.

Hett just nu:
1. Duscha
2. Fläskfilé
3. Uppsala

Mindre hett just nu:
1. Shift-tangenten
2. Reklam
3. OC

Svettma

Publicerad 2006-07-03 22:58:17 i Allmänt,

balkong Balkongen & Örebro slott

Nu är det sommar...har spenderat två dagar/kvällar på en filt i stadsparken, underbart. Bara slappna av och njuta av sommarvärmen. Värmen är lite bedräglig emellanåt...helt plötsligt inser man att allt bara känns kladdigt och fuktigt och det finns ingenstans att ta vägen...inne är det varmt och ute ännu varmare....först nu på kvällen som det känns riktigt behagligt.

Mina vänner David och Linus hade en intressant utläggning ikväll när jag frågade hur dom mådde. "Vi är ungefär som Sunset Beach, man kan sluta titta i 6 avsnitt och när du börjar igen har det fortfarande inte hänt något". Funderar på vilken tv-serie man skulle kunna jämföra mitt liv med. Kanske The Simpsons just nu...plötsligt händer det en massa på en gång, allt känns snurrigt en stund men i slutändan bara fruktansvärt roligt.

Vaknade halv sju i morse av att jag va kissnödig...exakt samma sak hände igår...min kropp har inte vant sig vid semestertider. Tur att man har lätt för att somna om i alla fall. 

Köpte två par örhängen på rea idag..kunde inte låta bli.

Hett just nu:
1. Gräs
2. Cykel
3. Farmor

Mindre hett just nu:
1. Mygg
2. Fiskmåsar
3. Sill

Trygga rääääkan...

Publicerad 2006-07-02 01:28:48 i Allmänt,

...ingen vara, än Guds lilla barnaskara. Damen på pianot idag va inte helt hundra. Men vad kan man kräva av en sån liten by på vischan?! Åkte till Vara för att vara med på barndop. Kusin Elin och hennes Joakim har fått en liten Fanny. Darlingvarning...hon va farligt söt! Love it när kidsen får mohikanfrisyr =).

fannytrippel Me & Fanny

Nu är jag så trött så trött..å linserna måste definitvt ut...de svider. Sova i breda bäddsoffan...120 bred för sig själv..inte fel. Lifehouse förgyllde resan hem.

Hett just nu:
1. Sova
2. Fanny
3. Ramlösa Granatäpple

Mindre hett just nu:
1. Raggare
2. Laxå
3. Buggande, fulla, medelålders par

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela