..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Barty barty

Publicerad 2007-05-24 20:42:58 i Allmänt,

Hela Uppsala blomstrar....det är jubileumsvecka för Carl von Linné. Har aldrig reflekterat över hur mycket kändis han egentligen är. Han är mest café Linné typ. Men han gjorde ju ett och annat stordåd trots allt  =)
Avdelningen var på stan och firade Calle med en fika på Joels. Väldans trevligt och gudomlig italiensk chokladglass.

Imorrn blir det holabaloo för hela slanten. Konsert i Globen med Linkin Park (till Filips glädje) och förbandet 30 seconds to Mars (till min glädje)...kan ju inte bli bättre. Efteråt blir det antagligen 25-års fest hos Mirre. Evigheter sen man träffade henne, glädje. Är nog en och annan man känner där också.

 Linkin Park    30 seconds to Mars

Sitter å väntar på Flip som spenderat hela dagen i bil typ. Försökte slå ihjäl tiden med en film men den bara hackade...sämst.

Jaja...snart så.

Upside down

Publicerad 2007-05-03 08:43:19 i Allmänt,

Mullenutt! Hektisk vecka känns det som. Massor som ska göras varje dag och kväll. Rätt trevliga saker iofs. Igår va jag på teater, i jobbsyfte från början men eftersom jag gillar teater så gjorde det ingeting. Eleverna som satte upp föreställningen var jätteduktiga! Förintelsetema...så det blev en rätt tung och känslosam föreställning men väldigt bra! Efteråt blev det storhandling på GC.

Ikväll måste jag baka till den kommande tjejhelgen, två kladdisar. Mums. Flip har lovat att baka bullar, fast till oss. Också mums.

Time to work

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela