..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

STOPP!

Publicerad 2008-07-28 13:02:21 i Allmänt,

Det är värmebölja i vårt land. Ibland måste man fly till en badplats nånstans långt bort och svalka sig med ett dopp. Det borde vara förbjudet att som man bada i vita, genomskinliga boxer. Det stör allmänfriden eller vad det heter. Speciellt när det råkar vara ens kollega som man springer på i korridorerna på jobbet då och då. Man kan ju få mardrömmar för mindre. Hurvinen!

Att angöra en brygga

Publicerad 2008-07-18 18:21:17 i Allmänt,

Semestern fortsätter, nu i Smålands skogar hos Emils familj. Lite svajigt väder men vackert hus och lantlig indyll *njuter*. Emils lilla nykläckta brorsdotter Evelin och storebror Viktor lyser upp tillvaron lite extra också. Den manligare halvan i sällskapet här i huset knåpade ihop en brygga som fraktades ned till sjön och fixades på plats. En tur i båten och Emil på vattenskidor hanns också med.

Århundradets fulaste skyltfönster

Publicerad 2008-07-15 13:25:46 i Allmänt,

Man hittar diverse prylar under semestern. På mammas och pappas gata i Örebro håller Hasses Massage till....de gillar att demonstrera sin verksamhet med Ken-dockor och modellskepp. Numret finns ju här nedan om någon blir sugen.

Snart snart snart...

Publicerad 2008-07-03 12:46:52 i Allmänt,

Sista dagen innan semestern. Imorrn bär det av till Götlaborg, Liseberg och annat skoj. Vill inte va på jobbet idag. Alldeles för mycket att göra på för lite tid. Staffet man får ta för att ha två veckors ledigt. Har knaprat Läkerol hela förmiddan. Nu mår jag illa.

Sova hade varit ett alternativ kanske.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela