..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Sockersött

Publicerad 2009-10-31 12:02:17 i Allmänt,

Konferensen rullar på. Långa arbetsdagar och lite sömn. Men det funkar när man ser alla fantastiska tonåringar som fyller lokalerna till bredden. Tjejworkshopen igår som jag och två vänner jobbat med i flera månader blev kanonlyckad! Runt 400 tjejer kom!

Igår kväll fick Youth finbesök av den här lilla guldklimpen. Emils systerson kan ju var nåt av det sötaste som finns =).

 
Bilder snodda från Hjalmars mamma Lina

Konferensdax

Publicerad 2009-10-28 15:50:56 i Allmänt,


Idag börjar Youth, vilket i stort sett betyder jobb dygnet runt och lite stiltje i bloggen. Hej hopp!

Stedsteg

Publicerad 2009-10-26 13:57:32 i Allmänt,

Man ska tydligen inte söndagsäta på Basilico i Uppsala....då blir man dålig i magen.

Baggy boy

Publicerad 2009-10-23 17:43:01 i Allmänt,


En syn på väg till jobbet i morse fick ge inspirationen till en liten fredagsillustration. Förtår inte, verkligen inte, varför en del små tonårspojkar (en del äldre också för den delen) har så mycket häng på byxorna att bältet sitter under rumpan, och de liksom får vagga fram lite smått kobent för att få byxorna att ens sitta uppe. Fult är det i alla fall.

Naivitetens välde

Publicerad 2009-10-22 10:19:25 i Allmänt,


 

På fikat igår konstaterade vi att det finns mycket saker i livet som man trott på lite för länge bara för att någon sagt det till en när man var liten, eller något man bara fått för sig och fortfarande tror att det är så. T ex (med risk för att dumförklara mig själv) trodde jag tills för inte alls länge sen att de blåa vägskyltarna med ett [M] på (mötesplatsskylt) var till för att bestämma träff på...allt för att pappa alltid nämnde när vi var små och ute någonstans att "om vi kommer ifrån varandra kan vi mötas vid mötesplatsskylten där borta". Att den i verkligheten betyder att vägen är bredare där för att två fordon, cyklister eller annat lättare ska kunna mötas känns ju givetvis superlogiskt såhär i efterhand.

Tillbaks till fikat då. Monc hade köpt en påse Djungelvrål som hon bjöd på och det resulterade i att vi på avdelningen började prata om formen på godisarna. Till ALLAS förvåning så är det ju massa olika salta djur i påsen. Vad vi alla trott enbart var salta apor (det är ju en apa på påsen, superlogiskt!) visade sig vara lejon, elefanter och ekorrar (vad nu det är för djungeldjur?) och annat. Vi kom fram till att vi antagligen tänkte på ZOO-påsen egentligen...de är väl ändå enbart apor?

Budgetliv

Publicerad 2009-10-20 10:07:27 i Allmänt,Åh vad jag vill gå! Vill vill vill. Dyrt dyrt dyrt. Spara spara spara. Men ska jag välja mellan bröllop och Muse så blir valet inte så svårt. Får ha hemmakväll med gratisfilm på Voddler istället.

Emil fick en Voddlerinvite av en kompis då det inte funkade på hans Mac...och för er som känner min Macföraktande Emil kan gissa han blev nöjd av detta faktum.   

Och vi fortsätter segra...

Publicerad 2009-10-18 17:57:28 i Allmänt,

Om ni hängt med så vet ni att "Hide the tomte" pågår hemma hos Emil och hans kombo Rickard. Under en Rickardlös helg passade vi givetvis på att dra fram ett ess ur rockärmen. En av tomtens läskigaste detaljer är hans bjällra som dallrar i änden av mössan. Den fick ett andra hem under några dagar tills Rickard hade ätit tillräckligt många mackor...


Juuuhuuul

Publicerad 2009-10-14 16:05:43 i Allmänt,


Igår luktade det glögg och pepparkakor i hela trappen upp till vårt kontor. Arbetsgruppen för årets julkonsert hade planeringsmöte och hade laddat ordentligt med regelrätt fika. Julstämning. Jag i stort sett knarkar satsumas och i morse låg ett tunt, men jämt snötäcke över Uppsala. Känns som vintern är på ingång.

Som ett brev på posten

Publicerad 2009-10-08 12:15:34 i Bröllop,

Just ja....vigselringen kom med posten tidigare i veckan. Inga problem, hur fin som helst, graverad, med värdebevis och äkthetsintyg...och det bästa av allt - till ett riktigt bra pris =). Jag hade ingen som helst anledning att oroa mig. Nu ska jag bara försöka att inte tjuvkika på den för mycket...vill ju att den ska kännas ny och spännande när den riktiga dagen väl kommer sen.

Skadeglädje

Publicerad 2009-10-05 09:06:53 i Allmänt,

Åh! Igår hittade jag den, den roligaste nyhetsuppläsningen någonsin. Hörde den för många år sen men har inte hittat den på nätet efter det. Stackars tjej...jag lider nästan med henne, men bara nästan.

Sådärja

Publicerad 2009-10-02 11:43:53 i Allmänt,

Åh så skönt....nu kan jag andas ut. Efter lite tips från Monc och egenpill därefter har jag äntligen lyckats få till en lite cleanare design på bloggen. Känns mycket bättre. Höll på att bli tokig på den gamla som spretade åt alla håll. Vitt vitt vitt...tycka om.

Äntligen!

Publicerad 2009-10-01 10:13:26 i Allmänt,


Lite kultur att se fram emot...om en dryg månad blir det en utflykt till huvudstaden och ett par timmars kulturnördande. Va länge sen nu...längtar redan. Då man sparar till bröllop blir det inte jättemycket lyx i vardagen, men med lite rabatt och en presentcheck fick vi till ett par biljetter.

Tips: 100 kr rabatt/biljett om du har ICA-kort.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela