..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Farväl

Publicerad 2010-04-30 16:32:15 i Allmänt,

Då har instanserna sagt sitt....det blir bilhimlen för lilla fina Camilla. Tack för den här tiden. R.I.P

Eva hjärta LOKA

Publicerad 2010-04-28 09:39:56 i Allmänt,

Jag har lite dille på smaksatt mineralvatten. Det är så fantastiskt gott. Två nysläpp från LOKA har redan blivit vårens favoriter. Jordgubb/Guava och Päron/Krusbär. Tips tips tips!


Premiär premiär premiär!

Publicerad 2010-04-26 17:33:51 i Allmänt,


Bild snodd från www.liljelyck.se
 
Idag har äntligen EMFI släppt sin webbshop med urgulliga handsydda barnprylar. Grytvantar, förkläden, hakklappar, lakan och en massa annat i fina färger och med möjlighet att välja sin egen personliga text som broderas på. Perfekta presenter till kompisens unge eller till dina egna barn om du behagar ha sådana. Surfa in på smyckad.se och shoppa loss vettja!

Historien bakom HV71-hejandet

Publicerad 2010-04-26 17:17:53 i Allmänt,

Så här i SM-hockeytider (även om rysarfinalen är över nu) har allt fler förstått att jag håller på HV. Med det har säkert lika många höjt på ögonbrynen och undrat varför, "du är ju inte från Småland!?". Majoriteten har "anklagat" mig för att hålla på dem bara för att Emil gör det. Men *trumvirvel* tada! Det gjorde jag redan långt innan Emil kom in i bilden. JA, jag har egna åsikter och en egen vilja =)

Allt började 2004 (om jag inte minns helt fel) i en kyrkokällare någonstans i Norrland. Vi var på turné med Ny Generation och hockey-SM pågick för fullt. På resande fot och utan tv blev det radio för vår del. I teamet fanns ett riktigt galet HV-fan från Jönköping och jag har aldrig någonsin upplevt sådan glädje, iver och eufori över ett lag någonsin förut. Det smittade av sig på oss alla som var där. Hela stämningen i den där källaren, spänningen under slutminutrarna innan HV tog hem slutsegern, var obeskrivlig och jag kan fortfarande minnas allt med en liten lyckokänsla i magen. Eftersom Örebro inte behagar prestera sådär speciellt mycket på hockeyfronten har jag aldrig intresserat mig att ens försöka vara patriotisk där...så där i norrlandskällaren, mitt i all fest och glädje tillsammans med goda vänner, föddes en liten kärlek till det härliga HVblå. Oh den sitter kvar än idag. 

Sen levde de lyckliga i alla sina dagar.

The end

Utan bil igen

Publicerad 2010-04-19 18:22:03 i Allmänt,Det här är HELT galet! Vi har knappt fått tillbaka Emils bil från verkstaden (som för övrigt behöll den i 39 dar) innan det smäller igen. Denna gång rammad av en buss och händelsen publicerad i UNT. Allt känns nästan lite ironiskt. För att undvika missförstånd så måste jag klargöra att det alltså inte va Emils bil som bussen krockade med på vägen, utan den stod på parkeringplatsen precis innanför planket där bussen nu ställt sin breda front.

Nu är lilla fina Audin bortbogserad till verkstaden, skicket ännu okänt. Vill det sig riktigt illa får den nog döden dö på bilkyrkogården.

Vardagshumor

Publicerad 2010-04-14 21:42:44 i Allmänt,

Här om dagen köpte jag världens skönaste kylskåpsmagnet till Emil. Det bästa är att den kommer sitta även på mitt kylskåp i juni =).

Lunchschteeeek

Publicerad 2010-04-13 13:12:36 i Allmänt,

Taket på vårt jobb är världens bästa plats såhär på vårkanten. Mumma!Det fanns ETT moln på himlen just då och det lyckades ju givetvis hålla till framför solen.

 

Aldrig tyst

Publicerad 2010-04-09 15:21:19 i Allmänt,

Ibland känns det som livet bjuder på högsta (nåja) formen av ironi. Lagom till dess att våra störiga grannar, som hållt mig vaken ett otal nätter, flyttar ut och det blir tyst i lägenheten bredvid, drar husets ventilationsfläkt (som sitter precis utanför mitt fönster) igång för våren. Den dånar som bara den och inte ens öronproppar hjälper. Suck.

Sing-a-like

Publicerad 2010-04-08 16:22:15 i Allmänt,

Det här måste va nåt av det sjukaste jag hört. Denna taiwanesiske grabb låter ju som sångdivan Whitney herself. 

 

Påsk i Småland

Publicerad 2010-04-07 22:56:14 i Allmänt,

I påsk lyckades vi faktiskt med bedriften att använda kameran då och då. Vi hann med en hel massa hemma hos Emils föräldrar i Klackenäs.

Huggormssafari på baksidan av huset. Uslingarna låg och solade i ett stenrös. Tur Emil har megazoom på sin kamera...hade nog inte vågat gå så mycket närmre och fota än jag gjorde. 
 Leka med galen Arramir.Leka med Lars nyinköpta leksak. Rataxes enligt Emilie. Vi föredrar Åke. Jackan som fick en att se ut som en skalad, okokt potatis hörde till.


Träffa några av Emils släktingar. Bland annat farfar Per och Mari.


Over and out!

Glad påsk!

Publicerad 2010-04-01 14:00:18 i Allmänt,

Nu tar jag ledigt några dar. Småland here we come. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder den här gången. Är så grymt dålig på att komma ihåg det varenda gång vi åker bort någonstans.

Ät gott och njut av ledigheten...och viktigaste av allt, glöm inte bort varför vi faktiskt firar påsk!

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela