..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Moonwalker

Publicerad 2010-03-31 13:28:51 i Allmänt,


Här om dan investerade vi i varsina par ordentliga springskor. Äntligen. Vi var trötta på att springa omkring i billiga skräpskor som ger knäont. Tyvärr var mina nya på bilden här ovan skönare än de rosa/grå fina jag kollat ut på nätet innan vi drog till affären. Men men, spingskor är ju aldrig riktigt snygga i alla fall.

Nu har ju våren börjat komma så smått också så då kan vi börja springa ute. Köerna vid gymmets löpband är onödigt långa jämt så här års. Irriterar mig nåt vansinnigt på alla som låter den redan lååånga kön växa ännu mer för att de ska på löpbandet i över en timme. Springa ute när det är kallt är inte kul, men gå är ju faktiskt inga problem. Så UT med er allihop och låt löpbanden vara till för det som de är tänkta till.  

Kärlek

Publicerad 2010-03-30 09:46:57 i Allmänt,

För ett par helger sedan var vi i Örebro och hälsade på mamma och pappa. Jag tror minsann jag har världens finaste föräldrar. Älskar er!

I helgen blir det tripp till väldigt fina svärföräldrar också. Lite lugn och ro ute i Smålands skogar. Skönt.

Vi är lyckligt lottade med så underbara föräldrar och familjer. Wihoo! Blev just sådär skönt glad i hjärtat.

Gloria

Publicerad 2010-03-18 17:26:30 i Allmänt,


Idag blev jag väckt av den här sötkorven som bor hemma hos mig några dagar. Jag gillar katter.

Honeymoon

Publicerad 2010-03-18 09:34:45 i Bröllop,


För min del kan det få bli sommar nu. Här om dagen planerade vi upp bröllopsresan ordentligt, bokade hotell och fixade (Lonely Planet Grekland är fantastisk just nu!). Varma dagar på ön Skopelos (tv), ön Skiathos (mitten) och Athen (th) väntar. Längtar!

Kvinnligt

Publicerad 2010-03-08 14:22:18 i Allmänt,


Idag är det internationella kvinnodagen. 100 år fyller den till och med om jag förstått allt rätt. Min lilla undran då...är feminister egentligen för eller emot kvinnodagen? Båda scenarierna är ju fullt möjliga. Vill de att kvinnor ska bli uppmärksammade och få en speciell dag, eller tycker de att det är förnedrande? Jag bara undrar.  

Ute

Publicerad 2010-03-07 18:48:54 i Allmänt,
När isen på sjön inte är framskottad ordentligt får man ta en lång promenad på den istället för att åka skridskor som tänkt. Solen gjorde allt så där fantastiskt ändå.

I-fån nej tack

Publicerad 2010-03-05 17:49:14 i Allmänt,


Jag måste börja med att säga att jag inte har något emot själva I-phonen. Den är fräsch och har kännts riktigt trevlig att knappa runt på och spela spel på de gånger jag lånat nån kompis lur. MEN jag skulle vilja klaga på kulturen som rör sig kring denna lilla pryl. Folk blir osociala! Allt kretsar plötsligt kring telfonerna och de sitter allt som oftast med nedböjda huvuden om surfar eller ska visa sin senaste app för sina i-phonekompisar. Mjaaa...I don't like.

En annan grej jag inte gillar är att folk inte kan förstå att man INTE vill ha en i-phone. Jag har senaste tiden letat ny mobil då mitt abbonemang hos 3 går ut nu. Varje gång jag kliver in i en butik blir jag överfallen av säljare som försöker pracka på mig en i-phone och behandlar mig som dum i huvudet för att jag inte vill ha någon. Det enda jag kräver av en mobil är att den är behändig, går att ringa med, smsa, lyssna på radio och ta en och annan bild för mms. Så hej och välkommen min nya T715 - en enkel mobil i min smak. Den kommer på posten i början av nästa vecka. Nöjd.

Någon husmor som vet?!

Publicerad 2010-03-02 13:21:57 i Allmänt,Är det någon huslig eller bara allmänt kunnig person som vet om man kan frysa limefrukter? Hela eller i halvor. Ser de ut och funkar som vanligt när man tinar upp dem sen igen i så fall?

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela