..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Tillskott

Publicerad 2010-11-24 09:29:09 i Lägenheten,



Taklampor är något av det vi inte riktigt orkat lägga energi på hemma (bortsett från min egengjorda) så just nu hänger det nakna glödlampor här och där...inte så vackert eller mysigt, men men. Igår satte vi iaf upp ett nytt tillskott i sovrummet. Lampan "Knappa" från IKEA. Tycker den är supersöt...Emil är lite mer skeptisk. Men mer ombonat är det i alla fall =)

Kommentarer

Postat av: Linus P

Publicerad 2010-11-24 17:49:04

Om ni ändå ska köpa lampor, skicka efter dem från Yesljus i Motala. Drivs av min kusin Kalle.

Postat av: Eva

Publicerad 2010-11-24 22:05:06

Just ja, visste ju faktiskt att han höll på med det, men hade helt glömt bort...får kika in där nån dag när det blir aktuellt med fler lampor =)

Postat av: Linus P

Publicerad 2010-11-25 13:12:08

Det är alltid aktuellt med fler lampor. Frågan ni honom kan han säkert göra något åt priset och eventuellt sänka era elkostnader när han ändå håller på ;o)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela