..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Gungeligung

Publicerad 2011-08-31 09:38:11 i Allmänt,

En supersnäll kollega gav mig sin gungstol som jag spanat på där den stått på hans kontor. Tänk va fina människor det finns! Den är liten och jättesöt och skön att sitta i.

Behöver lite kärlek dock. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med den. Betsa den mörk, måla den vit eller måla den svart. Va tycker ni?

Barnvakt

Publicerad 2011-08-28 21:41:50 i Allmänt,

Igår fick vi sitta barnvakt till den här lilla godingen då hennes föräldrar for på bröllop. Hon var så snäll och mysig hela dagen, lilla Alida.Emil skötte matningen med bravur och inlevelse.
Nyförvärv

Publicerad 2011-08-23 12:50:36 i Huset,

Under året som gifta har vi haft turen att få "barnvakta" en riktigt trevlig soffa åt en kompis som inte hade plats för den. Nu har han köpt lägenhet och vi har ju huset så det är dags att skaffa en egen. Igår la vi en beställning på den här tjusiga skapelsen. Om (förhoppningsvis) tre veckor har vi den i vårt förvar.Hus och sånt!

Publicerad 2011-08-23 11:23:32 i Huset,

Tyst här i bloggen, shame on me. Händer mycket just nu och vi har varit på resande fot ett par veckor och legat en vecka i sjuksängen. En liten uppdatering i alla fall. Lägenheten är såld, halleluja! Sista september flyttar de nya ägarna in så vi har gott om tid på oss att flytta ut och städa. Än så länge bor vi kvar i lägenheten men kör ut lite kartonger då och då till huset...får se när den "stora" flytten blir.

Det är mycket att göra med ett hus och en trädgård i alla fall. Känner mig lite handfallen när det kommer till rabatter och träd och grejer. Men, men...man lär sig.

Här om dagen var vi där och pillade lite. Det blev "fasadborstning" för min del. Mycket spindelväv och äckel hade satt sig på väggarna...nu ser det bättre ut.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela