..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Namngivna

Publicerad 2011-10-18 22:51:49 i Allmänt,

Update: Kattskrällena har nu fått varsitt namn. Det blev Emils förslag Ralf och Låren. Jag röstade för att Ralf skulle heta Tengil men fick inte igenom det till 100%. Nu ska de bara fatta att det faktiskt HAR namn också.

Kattskrällen

Publicerad 2011-10-17 21:19:40 i Allmänt,

Nu har de äntligen kommit, de små liven...ett par veckor tidigare än tänkt. Än så länge har de inga namn men de gör sitt bästa för att riva huset när de inte sover i sin korg, under soffan eller i knät. Gosiga, galna och hemskt söta är de i alla fall.En titt på huset

Publicerad 2011-10-11 22:10:08 i Huset,

Har äntligen tagit mig i kragen och fotat lite i och runt huset. Det börjar bli höst och trädgården gör sig påminnd hela tiden...gräs som växer i raketfart och löv i mängder som behöver krattas. Men vi njuter här ute, massor!

Vi har i alla fall kommit i ordning i huset så gott som. Saknas en hel del tavlor....får införskaffas med tiden. Vi har lagt renovering på hyllan under hösten, välbehövlig paus efter allt slit med lägenheten, så ni får hålla till godo med de befintliga (och väldigt varierande) tapeterna och annat i huset =)

Framsidan.


Baksidan


Lite vackert från trädgårdenGroventrén som just nu funkar som huvudingång. Har inte fixat till riktiga hallen än.


KöketGästrummet/katastrofrummet. Här känns det mest som ett hopplock av grejer just nu. Men vad egentligen kan passa till bajsbruna väggar? Något ljust över soffan finns som plan i alla fall.Vårt sovrum


En av de två superfina orkidéerna vi fick i inflyttningspresent av mina föräldrar.


Lilla gästrummet. Ska så småningom bli kontor/kreativt rum är tanken.


Hallen mellan kök och vardagsrum och lilla gästtoan.
*

Badrummet. 


Vardagsrummet

Uterummet. Lite kalt än så länge, men sommaren är ju slut nu så får bli mer fix till våren sen.


Vi trivs i vårt kryp in. Landet är ljuvligt! Välkommen att hälsa på om du har vägarna förbi!

Utökning

Publicerad 2011-10-02 16:18:05 i Allmänt,Jaha, då va det klart. Familjen Anderås ska bli fyra den 1 november (om inget oväntat händer). Då flyttar två små kissemissar in hos oss, en hona och en hane. Honan är den där lilla grå bollen som ligger underst nere i högra hörnet och hannen är någon av de andra yrvädren. Enligt säljaren ser de tre hannarna i kullen typ likadana ut så vilken av dom det blir vet vi inte än. Idag handlade vi transportbur, matskålar och annat smått och gott som kan tänkas behövas.

Blir perfekt med ett par små musjagare här i huset. Nu återstår bara namn.
Vad tycker ni de ska heta?

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela