..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Finhelg!

Publicerad 2011-09-27 22:46:32 i Allmänt,

I helgen lyckades vi få till en familjeträff hemma hos oss i huset. Jag är lyckligt lottad med en sån fin familj!

Fika i solen, en sväng på Vaksalatorgloppisen och stan, grillkväll, lek med söta lilla Elsa och Nintendo Wii.

Bra helg helt enkelt!


Dörrfixeri

Publicerad 2011-09-20 22:41:35 i Huset,

Oj vad vi trivs här ute i huset! I stort sett alla flyttkartonger är upppackade och gardinerna är uppsatta. Det är lite ihopplock av grejer överallt och saker som var snygga i lägenheten passar inte längre, men ingen renovering planerad än så länge så vi får bo i vårt pick och pack vare sig det är snyggt eller inte =).

Än så länge har vi inget vettigt internet...nu surfar jag via Emils mobil och det funkar sådär, men om två veckor ska det komma igång...då blir det förhoppningsvis lite mer bloggande och bilder på huset. 

Idag fyndade jag i alla fall några bokstäver som fick sitta på dörrarna till badrummet och lilltoan. Ett litet lyft i alla fall.Gästdesigner

Publicerad 2011-09-14 17:16:49 i Allmänt,

I somras debuterade jag, tro det eller ej, som gästdesigner för ett tröjtryck. Det var fina familjen Flatebö som undrade om jag kunde knåpa ihop ett tryck till deras nya ECO-serie, jätteskoj tyckte ju jag!

Så efter timmar av ritande, en tålmodig fru Flatebö och en tryckvända i något långtbortliggande land finns nu t-shirtarna att köpa på flatebo.se

Tackar hjärtligen för förtroendet att få va med!

Snygga Emma och Mattias ställde upp som modeller när det var dags att fota till webbshoppen. Tack även ni!

Nya vrålåket

Publicerad 2011-09-02 13:52:46 i Allmänt,

Imorgon går slutgiltiga flyttlasset ut till huset. Då blir det på riktigt. Vi ska bo där, sova där, äta där. Vi ska bli lantisar =). När man bor på landet verkar det höra till att man ska ha två bilar så igår utökade vi vårt fordonsantal med en liten röd Volkswagen Polo 1,3. Perfekt liten pendlarbil.

Emil hämtade den i Gävle igår medan jag var på tjejmyskalas. Han surprisade mig sedan med att den inte har någon servo (jippie), så nu blir det styrkepass i varenda sväng, till nästa sommar kommer jag ha världens biffigaste överarmar. Wish me luck.

Men söt är den.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela