..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Trassligt

Publicerad 2012-04-16 22:18:01 i Allmänt,

Av Emils mormor fick jag ett par kvistar trollhassel från busken som växer i deras trädgård. Blev hur glad som helst, tycker trollhassel är nåt av det snyggaste som finns i växtväg. 

Satte dem i vatten och vips fick de små söta blad. Nån som vet om det går att ta sticklingar från trollhassel?Påskhelg i Öret

Publicerad 2012-04-15 21:18:44 i Allmänt,

Påsken firades i Örebro hos min kära mor och far. Vårpromenader och utflykter i vårsolen var tanken men tji fick vi. Örebro bjöd på snöblask och snålblåst, men man behöver ju inte sitta inne för det. Vi tog bland annat en tur till ett "svanställe" utanför Örebro där det brukar hålla till flera tusen svanar varje vår. Nu var det bara några hundra tappra kvar och jag kan ju förstå varför i det där vädret. Fanns ett litet muséum och ett cafe i närheten som vi landade på en stund. Mysigt!

På påskafton bullades det upp rejält på matbordet, en fördel att vara hemma hos föräldrar =)
Vi hann även med att träffa några fina vänner, bowla och fika hos Emils goa mormor och morfar. Där fick vi sedvanligt kaffe i små sköra koppar och inte muggar, mängder med sorters kakor och en rundtur i trädgården.

Snippsnipp

Publicerad 2012-04-11 20:10:45 i Allmänt,

Idag har lilla Låren varit hos veterinären och kastrerats....eller steriliserats eller vad det nu heter när det är en hona. Nu knallar hon runt lite smått groggy och stöter i med sin tratt i alla väggar och kanter. Hon är minst sagt inte så förtjust i tratten och står och glor vid kattluckan som hon inte får gå ut genom. Ralf är extremt skeptisk till sin "nya" syster med en skum plastsak runt halsen. 

Stackars lilla Låren...tio dar ska hon gå såhär.
Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela