..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Spiken i kistan

Publicerad 2012-05-15 10:39:36 i Ätbart,

Mina käre make är så duktig! Han är färdig med sin doktorsavhandling och den 5 juni blir det disputation och fest. Stolt är jag, som bara den!

Idag har de så kallad "spikning" med avdelningen då de firar att avhandlingen är klar och spikar upp ett exemplar av den på en planka. Konstigt, men så gör man =). Till det ska Emil bjuda på tårta.

Vi beställde en på spikningstemat av superduktiga Anna som står bakom www.annastårtor.se
Såhär fin blev den, tusen tack för hjälpen Anna!

Bilden är lånad från annastårtor.se. Fler finns att kika på där.

Londonweekend bokat!

Publicerad 2012-05-09 19:41:13 i Resor,


Jag älskar London. Har varit där fyra gånger tidigare men tycker det är lika roligt varje gång. I slutet av maj bär det av igen för mig, Emil och denna gång mina föräldrar, wiho! Vi firar försäljningen av deras gamla bil, ett bra sätt att fira tycker jag.

Senast jag var i London var för 1,5 år sedan då jag och Emil såg Muse på ett fullsatt Wembley. Mäktigt!


Vi hann också med och kika på en hel del Londonklassiker.

Piccadilly Circus


London Eye. Åkte inte upp dock.Buckingham Palace


Mdm Tussauds


Vi gick också på Phantom of the Opera, helt oslagbart. Se den! Vi ska se den igen även denna gång, och extra roligt är det såklart att Peter Jöback spelar självaste Fantomen. Längtar redan!

Nedräkningen har börjat!

Och med hus kom det visst en trädgård

Publicerad 2012-05-06 20:59:39 i Huset,

Efter den här helgen kan vi gott ge oss själva en klapp på huvudet. Oj vad vi slitit i trädgården. Jag har rensat rabatter i all oändlighet och ansat rosor för första gången i mitt lov (tack google) får hoppas de ger oss några blommor i sommar. Emil har sågat grenar, ansat buskar och försett mig med grillmat. 

Det är framför allt rabatten vid soldäcket som fått sig en omgång. Blev lite skillnad ändå =)

Före:


Efter:

Prima gäster

Publicerad 2012-05-06 20:45:27 i Allmänt,

Har ju glömt att visa upp våra finfina Örebrogäster som kom och hälsade på oss för några veckor sedan. Andreas, Josefine och deras lilla charmtroll Märta. Vi invigde vårt uterum och de ommålade gamla trädgårdsmöblerna (får visa bild på dom sen) med en fika. Urtrevligt!
Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela