..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Sommaren i bilder

Publicerad 2013-02-23 17:15:00 i Allmänt,

Bättre sent än aldrig, eller hur!? Efter att nästan ha låtit bloggen självdö tänkte jag kompensera med att visa lite bilder från sommaren. Man kan inte annat än längta till sol och värme när man sitter och bläddrar bland alla foton. 

Vår sommar började med en oförglömlig resa till Sydamerika, en once-in-a-lifetime-upplevelse, absolut. Eftersom vi resebloggade under hela tiden hänvisar jag till http://evilresa.blogspot.se för er som är nyfikna. Men bjuder på några bild från mina favoritställen på resan:
Iguazufallen på gränsen mellan Brasilien och Argentina.

Några dagars tur på djungelbåten Reina de Enin i Trinidad, Bolivia.

Äntligen framme vid Machu Picchu, Peru efter en dags vandring på Incaleden.

Efter Sydamerika blev det några veckors jobb innan vi tog ledigt igen. Vi började några dagar i vår stuga på Åland tillsammans med Emils föräldrar.
Frukost utanför stugan. Denna ljuvliga plats!
Minigolf och promenad i Mariehamn.

Luftgevärsturnering


Kvällssol

En eftermiddag skrek Lilo rakt ut och ilade efter kameran. Anledningen var en märklig syn på andra sidan viken. En tromb, eller minitornado eller vad det nu heter.

Efter Åland gick färden vidare till Stockholm för att säga hej då till min kära lilla mormor som somnat in. Det var en fin begravning och vi fick möjlighet att träffa lite släkt och familj. Min mormor är ju från Åland så hennes kista var prydd med vackra ängsblommor, något som hon älskade. Vila i frid älskade lilla mormor. 

Sedan blev det Småland och hem till Emils föräldrar. Där hann vi träffa syskon och syskonbarn, vilket alltid är lika mysigt.

Vi firade också Emils farfars fru som fyllde jämt. Bjöds på släkt och massa god mat.

Fick invasion av flygmyror på biltaket.

Innan vi for tillbaka till Uppsala hann vi även med en sväng till Växjö och familjen Fromell, där det kokades kräftor och byggdes hus. 

Jag cyklade med Freja och Emils var sjukt avis på Leos fototapet.

Smygstart

Publicerad 2013-02-22 08:52:00 i Allmänt,

(Mobilbild i mörker, ni får ursäkta kvalitén) 

Nu på söndag börjar min ridkurs, känns spännande och lite läskigt. Jag kan egentligen inte mycket om varken hästar eller ridning och den nojjan hann ikapp för förra veckan, speciellt med tanke på att gruppen jag ska rida i är en fortsättningsgrupp för nybörjare. Här om dagen ställde därför supersnälla Maria upp och visade mig lite grunder på hennes sköthäst Sky, en jättemysig D-ponny.

Det var en sviiinkall timme ute i snön, och svårare än jag trodde, men nu känner jag mig lugnare inför söndag i alla fall. När jag skulle hem var fingrarna så kalla att jag inte fick av mig ridhjälmen. Så om nån såg en tjej i hjälm köra runt i en liten röd Polo i onsdags kväll så va det jag. 

Som tillägg går jag som en stelopererad 80-åring. Träningsvärken är total och rumpan öm. Men det får det vara värt.

Kontorsbus

Publicerad 2013-02-12 14:29:00 i Allmänt,


Jag har sånna fina kollegor. De satsar alltid stort och får en alltid att skratta. En bra bieffekt av att jobba på en kreativ avdelning =). I julklapp av Emil fick jag en prova-på-ridkurs, något som jag, ända sen jag var liten, tänkt skulle vara roligt att testa. Mina kollegor gick bananas på det =)

När jag kom till kontoret efter ett möte för några veckor sedan såg skrivbordet inte likadant ut som det brukar. Rosa fluff kring skärmen, lila skrivbordsunderlägg, fjädrar på min wacompenna, rosa pennor och linjal, skrivblock inslaget i rosa papper, ett nummer av Min Häst, en hästkalender och massa hästaffischer. All in liksom =)

Älskar att jobba med folk som sätter guldkant på vardagen.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela