..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Neverending story

Publicerad 2006-03-30 17:48:07 i Allmänt,

Den här dagen vill aldrig ta slut. Har räknat ner ända sen i morse då jag försov mig till skolan tror jag. Var så trött så jag somnade med mobilen i handen när jag skulle ställa fram larmet några minuter. Så kan det gå. När jag stog på busshållsplatsen var bussen så full så den inte ens stannade för att försöka trycka in nån av oss som stog där i regnet och väntade. Surt! Fick vackert vänta på nästa.

Imorrn ska vi till stockholm med avdelningen...inspirationsdag enligt chefen. Grymt skoj. Knalla på muséer och bli inspirerade. Lite tveksam till det där falafelstället de tyckte vi skulle äta på bara...gillar inte falafel...

Snart får jag gå hem....då ska jag till stan å köpa ny tråd till mitt favvohalsband som gått sönder...

halsband trasiga favvohalsbandet

10 kg huvud

Publicerad 2006-03-22 14:00:10 i Allmänt,

Idag är jag hemma från jobbet å är sjuk. Det betyder att huvet känns som det väger 10 kg mer än vanligt, blicken är smått dimmig, allt går i slow motion och kroppstemperaturen går upp och ner. Har i alla fall orkat med att lägga i en tvätt och även att hänga den, druckit en kopp kaffe och glott på VM i konståkning.

Det "bästa" med att vara sjuk är att man kan ta sig en nostalgitripp i tv-världen. Just nu går McGywer på 5:an....måste ju vara en av de kungligaste serierna någonsin. Han var min hjälte när jag var liten. Tyckte han var SÅ snygg och vi skulle gifta oss och allt...enligt mig då. För vem vill inte ha en man som kan göra en bomb av lite tuggummi, en bit ståltråd och en påsklämma??!! Har hört att han är död nu för tiden iofs.

Jag är för rastlös för att vara sjuk dock...måste återgå till hjälten på tv:n innan halvtimmesavsnittet är slut.

Drar till med en hett-lista..var länge sen..

Hett just nu:
1. Smäms nya lya och gårdagens partaj
2. McGywer-nostalgi
3. Dodge Challenger och Mustang (ska ha nån av dem när jag blir stor)

Mindre hett just nu:
1. Sjuk
2. Rastlös
3. Slut på mjölk

challenger2challenger Challenger...habegär!

som om jag inte fanns

Publicerad 2006-03-13 22:23:46 i Allmänt,

...lånar orden när jag inte hittar mina egna...

 evagrå   
...those pretty eyes and those beautiful smile. those pretty  eyes must have lied, must have lied...


...tack Namur...

En tripp till Landet

Publicerad 2006-03-08 18:11:14 i Allmänt,

 ls1     ls2    
            
Då var det dags igen! Igår lekte jag och Smäm globetrotters i musikens vrå av världen, igen. Två gånger på två veckor är ju nästan alldeles för lyxigt. Denna gång var det dags för Smäms kompis band att spela. Lampshade heter bandet och dom bjöd på en fantastisk musikupplevelse. Nya skiva Let's away är wuuuuunderbaaaaar! Köpte den så klart och den har surrat i lurarna hela arbetsdagen. Icke att förglömma, förbandet Namur var grymma också! 

Spelningen var på klubben Landet i sthlm...var som upplagt för att folk skulle kolla snett på en när vi frågade om nån visste vägen till landet. Vi bemästrade tunnelbanesystemet igen i alla fall. Ha! Smäm -We're on the top of the world, babe! =)

 ls4         ls3

Ludenkänga

Publicerad 2006-03-06 17:53:29 i Allmänt,

Idag när jag kom till jobbet stog det en plastkasse på min stol, en grå...ganska snygg faktiskt. Den var från Smäm, som också är snygg..hon har fått för sig att jag ska få ett par skor av henne. Dom är höga och vinteranpassade...dvs ludd i...mmm....och av ett av favvomärkena Converse Allstar - dom är jättefina! Detta är första gången jag äger ett par snygga vinterskor får jag erkänna....annars brukar jag bojkotta allt vad vinterskor heter. Och det är ju lustigt att just Converse (som jag knallat runt med flera vintrar i rad..den där vanliga tygvarianten alltså) lyckas göra ett par riktigt fräscha vinterpjux *me like*. Och nu är dom mina =)

Smäm - mycket kärlek! <3

                          ...tack ...

allstar Ludenkängorna

Einen cälebrity!

Publicerad 2006-03-03 23:45:08 i Allmänt,

Jag har fått klagomål igen...jag skriver aldrig i bloggen. Men de senaste dagarna har jag mest haft otur. Alltid när jag tänkt skriva kommer nåt annat i vägen. I eftermiddags kraschade nätet på jobbet tex.

Igår var då jag allra helst hade velat skriva iaf, hände verkligen något totalt minnesvärt! Einen cälebrity knallade runt på jobbet..precis under min lunchtimme, på sådär lagom avstånd för att kunna hälsa på. Inte nog med att han är en cälebrity, han är en av mina favoritcälebritys. Jag talar om Christian, sångare i ett av sveriges i särklass bästa band - BLINDSIDE!! (deras spelning på debaser i sthlm var för övrigt grym). Pratade på en bra stund..han var en grymt trevlig cälebrity...sånna gillar jag. Inga divafasoner alls..om jag inte råkat, bara av farten. tvättat händerna senare på eftermiddag hade jag övervägt att låta bli att tvätta min högerhand. Men nu är det redan försent. 

blindside Blindside

Hitta bästa citatet ever på Kjelles kontor här om dagen också. "jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker" Wunderbar!

Natti!

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela