..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Semester indeed

Publicerad 2007-08-12 18:57:40 i Allmänt,

image69

Njuter av min semester på Västkusten. Har hunnit avverka tre dagar i Varberg med strålande sol, bad i havet och tokröd, bränd hud (som nu börjat flagna så smått), tre dagar i Götet hos Jerker och Åsa. Shoppade en apesnygg jacka och Flip hitta lite snygga grejer till sin lägenhet. Hann även med sol och bad på vackra Fotö och glass på Hönö. Stackars Jerker gick och blev sjuk så Åsa fick underhålla oss mesta delen av tiden...och hon lyckades bra =). Stannade kvar ytterligare en dag men denna gång hos familjen Bråthen. Traskade runt en heldag på Liseberg där Kristoffer och Ida drog hem stjärnvinsten på chokladhjulet!!! 4 kg choklad. Vi fick hälften, mums värre!

Nu är vi i Kungshamn hos Flips mor och far. Vädret är lite halvtrist så vi har klämt någon film och spelat maaaaassa Yatzy. Har även varit på Smögenbryggan två dar i rad och kollat rean. Hittade en ursöt plånbok som jag införskaffade. Nöjd!

Nu dags för Heroes!

My Simpsonsgubbe

Publicerad 2007-08-02 18:53:47 i Allmänt,

image67
Jag har gjort mig själv som jag skulle sett ut om jag var med i the Simpsons. Surftips om du har tråkigt www.simpsonsmovie.com 

Arg. Varenda gång jag ska ladda upp en bild i bloggen får datorn tokspel och börjar hyperkopiera uppladdningsfönstret. Den lägger av av sig själv efter en stund, när jag typ har 40 explorerfönster att stänga. Damp.

Tröst att jag drar från jobbet strax, semester i två veckor på västkusten. Me like. Adios!

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela