..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

24 dec - Goouud Jooule

Publicerad 2007-12-24 20:19:12 i Allmänt,

TIPS! Dagens absoluta skrattattack 2 - Japanese Candid Camera

Julafton idag. Fått en massa prylar trots våran "endast köpa till en i familjen-regel". Går aldrig riktigt ihop. Kl 19.00 satt jag iaf som vanligt bänkad framför tv:n och Karl Bertil Johnsson...absolut det bästa på tv på hela julen. Garvar lika mycket varenda gång. =)

"Det var förb***e mej det finaste jag har hört sen jag konfirmerades", utbrast han sen.
"Vill du ha ett fikon?"

image78 image79 image80

Effektivt julmys

Publicerad 2007-12-23 20:21:22 i Allmänt,

Jul hemma hos mamma och pappa i Örebro. Hunnit med att slappa tio gånger om, blivit väckt två mornar i rad av TOKhög tecnomusik från lägenheten under, bränt mig två gånger (en på ugnen och en på het knäcksmet), fått hit lilla söta farmor och en bror, druckit galet många koppar kaffe, gjort knäck, varit på födelsedagsfest, fikat med kompis (riktigt trevligt, tack Viktor!), kollat på två dåliga julfilmer på tv, tvättat, målat svarta naglar, tagit bort svart nagellack, målat svarta naglar igen....

Kvällen bjuder nog på skinkmacka...man ska alltid tjuvstarta  kvällen innan julafton.

TIPS! Dagens absoluta skrattattack - Human Tetris

Juligt hos mamma och pappa
image74 image75 image76 image77

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela