..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

o_O

Publicerad 2007-10-30 17:32:02 i Allmänt,

Mutter, stön och stånk...msklfjijspokfvpåkpåskfpåspkfpås...avskyr oväntat arbete på övertid. Som om veckan inte är lagom intensiv i sig självt. Usch! Min myskänsla som jag gick runt med hela dagen igår är som bortblåst. Ska hem så småningom och leta upp den igen.

Sehr schön! "ja, ja, jag ser sjön"

Publicerad 2007-10-24 18:24:15 i Allmänt,

Igår guppade vi runt ute på vattnet hela dan, konferensresa till Åland med avdelningen. Vi kommuniserar på både svenska, engelska och tyska på vår avdelning för tillfället. Ja norska för den delen också, men det är inget vi talar högt om. Blev yr av allt parfymproveri på taxfreen, sluta med att jag tog en jag hade på högstadiet. Starkt jobbat.

En resa utomlands skulle sitta fint snart. Albanien kanske. Ja, varför inte redan nästa helg? =) älskar när jobbet bjuder på fördelar!

Har äntligen lyckats scanna in några av mina teckningar.

image72 

Redesign

Publicerad 2007-10-18 10:10:24 i Allmänt,

Tyckte det var dags med en ny färg såhär lagom till hösten....eftersom man inte är hightech på nåt sätt och kan fixa sig en egen fin layout får man nöja sig med de färdiga profilerna som blogg.se bjuder på. Nåja...den är okej.

Kollektiv har sina fördelar =)

Publicerad 2007-10-17 08:49:48 i Allmänt,

För tillfället är jag lite bostadslös så jag flyttar runt bland vänner. Just nu bor jag hos flickorna på Molngatan. Det är roligt, händer alltid nåt oväntat. När jag lagt mig igår, krypit ner under täcket på madrassen på vardagsrumsgolvet och sover lite sådär halvt, tassar KungKristine in och gosar ned sig bredvid mig på madrassen. "Kan inte du bli psykolog, Eva?". Haha! halv tolv på natten. Fint med vänner som kan hjälpa mig välja livsbana =).

Funderar på vem som behöver en psykolog. Här om natten drömde jag att domedagen kommit till Slavsta i form av stora eldpelare och blixtar som omringade hela bostadsområdet. Knepig är man =). " Du kanske har nåt ouppklarat med någon där" sa en vän här om dagen och flinade. Kan inte komma på nån.

Är någon duktig på psykoterapi eller vad det nu heter så kan ni ju alltid ringa. =)

Förändring

Publicerad 2007-10-12 16:09:14 i Allmänt,

Ibland tar livet svängar som man inte riktigt är beredd på. Vardagen sätts i gungning. Men trots det läskiga och nya, vet man på nåt sätt innerst inne att det är för det bästa som det händer. Den lilla, men dock så viktiga, magkänslan ger en kraft att gå vidare. Tillsammans med Gud går allt.

Du är obeskrivlig

Publicerad 2007-10-10 13:02:51 i Allmänt,

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me

Break my heart for what breaks yours
Everything I am for your kingdoms cause
As I walk from earth into Eternity

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela