..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Fönsterälg

Publicerad 2007-09-27 15:13:53 i Allmänt,

Pratade med min kära lilla pappa igår. I Örebro händer det grejer tydligen. Har aldrig hört om älgar som hoppar genom fönster till Teliakontor förut i alla fall. Så härligt sköna fjortiskids som blir intervjuade också. Pappas elever btw.

Se videoklippet här =)
http://www.na.se/naplayer/fakeframeset.aspx?id=1321

Hann inte gå på Tingsek tyvärr...spenderade 5 timmar och skrubbade badrum istället. Träffade Nic på väg hem, han kom direkt från konserten. Bortsett från en divig Tingsek hade det varit grymt...vill också =(. Men lägenheten är klar nu iaf, äntligen. Tack Älskling att du hjälpte till! <3

Flyttomani

Publicerad 2007-09-26 12:07:04 i Allmänt,

Jag tycker inte om att flytta, mest för att det är jobbigt, smutsigt och man får beslutångest vad man ska slänga och vad man ska spara. I dagarna har jag iaf fått flytta in hos min vän och kollega Anna. En räddare i nöden när allt såg mörkt ut. Tack Anna <3.

Bor fortfarande i kartonger och väskor...får ta tag i mitt liv ordentligt efter helgen. Idag blir sista städrycket i gamla lägenheten sen är den ett minne blott, hallerunar! *lånar min kära vän Jonatans uttryck*

Om jag hinner *hoppas hoppas* ska jag gå och avnjuta en härlig konsert ikväll. För alla er som inte hört Tingsek - pallra er dit...om inte annat istället för mig och jag fortfarande skulle stå med händerna itryckta i fina gröna gummihandskar och en toaborste i högsta hugg.

image70

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela