..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Ahh..kill zem all!

Publicerad 2008-05-27 17:20:20 i Allmänt,Vi har silverfiskar på jobbets toaletter. Speciellt på min favorittoa. Har övervägt att byta till en annan favorittoa på grund av detta, men det är inte riktigt samma sak. Har aldrig förstått mig på detta djur, det är så totalt onödigt. Fula, äckliga och lömska. Säkerligen ofarliga också, men det bortser jag från för tillfället. De stirrar stint på mig jämt. Har försökt ge dem namn för att avdramatisera äckligheten, men då det konstant dyker upp nya hela tiden tappar man bort vem som är vem.

Kanske ska ringa nån..anticimex är ju ett alternarnativ.

Fotoutbildning ikväll. Sen vidare till andra, bra mycket trevligare, aktiviteter.

Hmmm...

Publicerad 2008-05-13 09:53:41 i Allmänt,

Ibland känns livet bara så sjukt ironiskt. Har nog hunnit tänka tusen gånger om ifall det finns något jag borde gjort annorlunda, bara för att slippa den där läskiga känslan av att inte ha kontroll. Tar nog till lite verklighetsflykt de kommande dagarna, till någonstans långt bort där känslan av otillräcklighet inte är lika påtaglig. Men sen kan ju allt bli bra också, man kan ju hoppas åtminstone...det har jag inget att förlora på.


-over and out -

No country for old men

Publicerad 2008-05-05 11:02:22 i Allmänt,

Ibland kan man lyckas ta sig iväg på bio och se en riktigt bra film. Ibland kan man få med sig alldeles förträffligt sällskap. Ibland kan man möta två fulla grabbar på väg till bilen. Ibland kan man då få udda frågor, som tex ifall man skulle avstå (för resten av livet) från sex eller att äta kött. Då kan man slås av tanken att det finns många skeva frågor som man aldrig reflekterat över. Men sen kan ju ändå kvällen vara sådär lite perfekt, bara för att luften ute är mjuk och fluffig.

Du är utmanad!

Publicerad 2008-05-01 12:52:36 i Allmänt,

Okej...gör följande som står här nedan. Kolla sedan mitt inlägg bland kommentarerna (obs. man får inte tjuvkika innan, då blir det inge kul).

1. Tänk på ett tal mellan 1 och 9
2. Gångra talet med 9
3. Nu har du ett nytt tal. Ganska troligt ett tvåsiffrigt. Sätt plutecken mellan dessa siffor (18=1+8 osv). Har du bara en siffra är det den som gäller.
4. Ta talet du har nu minus 5
5. Nu har du en ny siffra, räkna ut motsvarande bokstav i alfabetet.
6. Tänk på ett land på denna bokstav.
7. Ta tredje bokstaven i det landet.
8. Tänk på ett djur på den bokstaven
9. Läs nu min kommentar...

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela