..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Underbara stålfarmor fyller 95!

Publicerad 2008-11-30 00:22:55 i Allmänt,


* Emil, Farmor Lisa & jag                        * Jerker, Josefine, Åsa & Emil sjunger julsånger
                        

* Flödar över av blommor                                      * Charmiga kusindotter Fanny   


* Pappas egenmålade talrekvisita                      * Pappa håller tal                  


* Pappa, Faster, Farbror & Farmor                      * Fem generationer

En osjälvisk egoist

Publicerad 2008-11-25 09:57:32 i Allmänt,Det här inlägget blir nog rätt långt och kommer antagligen uppskattas mest av den omskrivne i fråga. Mannen på bilden heter Johan Fromell och är Emils bästa vän. Han är gift med vackra Johanna som har en bulle i ugnen. Herr Fromell tycker att bloggar bara är trams (och jag kan hålla med honom till viss del, varför ska man egentligen berätta tråkiga vardagsdetaljer om ens liv och tro att andra ska tycka det är intressant?) men han har ändå uttryckt sin besvikelse över att det inte fanns några inlägg om honom. Tror egentligen det handlar mest om någon inbördes konkurrens mellan honom och Emil sedan tonårstiden, och Emil har ju onekligen fått en hel del utrymme i bloggen. I och med detta ger jag i alla fall en poäng till herr Fromell. Så i kampen Emil v/s Fromell står det numera 10-1 eller nåt sånt. Fortsätter dock Fromell att vara en glad och trevlig karl som han varit hittills, och bjuder på glögg när vi kommer i jul, kan han nog samla en och annan poäng.

Herr Fromell är en mycket unik och excentrisk man, som inte går att förklara. Lite av ett mysterium, eller en paradox, skulle jag som ganska ny i kretsen säga. Med en nypa sarkasm, en nypa extrem ärlighet, en nypa bitterljuv elakhet, en nypa fantastisk humor, en nypa omtänksamhet som kommer fram när han vill, en nypa egoism, en nypa osjälviskhet, en nypa klipskhet, en nypa karisma, en nypa fartdåre, och en nypa livsnjutare så har vi herr Fromell i en liten ask. Han måste erfaras och upplevas (och nu menar jag på ett icke fysiskt sätt). En fantastisk människa helt enkelt...


...och detta herr Fromell, skriver jag för jag vet att du kan ta precis allt. You will love me anyway =)


Ses i jul!

- over and out -

Nu är det juler igen

Publicerad 2008-11-24 12:46:51 i Allmänt,Såhär exakt en månad kvar till julafton längtar jag så jag spricker. Det har snöat nästintill konstant i två dygn och det går ju inte att inte längta till den röda helgen då man ska tända ljus, klä granen, slå in paket och mysa med familjen. Jag har redan inhandlat några julklappar och kan knappt vänta tills adventsstjärnan ska upp i fönstret nästa helg. Mmmmm..mys...tänder ljus på kontoret bara för sakens skull.

Saknar mamma och pappa också...det kanske hör julen till, vad vet jag.

It's a bird, no it's a plane!

Publicerad 2008-11-23 00:23:55 i Allmänt,Sigurd, Erik, Urban, taxa in, taxa ut...förstår inte speciellt mycket av flygsnacket men det är onekligen fantastiskt att  sväva över Uppsala en strålande vinterdag med en snygg pilot  bredvid =)

Röd lycka

Publicerad 2008-11-21 12:10:15 i Allmänt,Hade riktigt slitig dag på jobbet igår...med deadlines upp över öronen. Knallade direkt till "tjejkväll" för alla tonårstjejer och klippte hår i några timmar. Städade, röjde och bar möbler efter det. Ramlade in i lägenheten efter 23, trött, hungrig och frusen. Jaaa...ni riktigt hör hur synd det var om mig inte sant?

På rummet står i alla fall en vas med 10 röda rosor från Emil. Plötsligt blev allt ljust igen. Tack älskling, du är guld värd!

Finally!

Publicerad 2008-11-05 15:08:22 i Allmänt,

Slut på långa, sega promenader till jobbet. Nu ska jag susa fram på min nya Black Beauty. Jag är cykelägare för första gången på evigheter. Min alldeles egna denna gången. Slippa låna. Inget vrålåk direkt, men den rullar i ett stycke...trots den är från Feltema.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela