..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Onsdagstips!

Publicerad 2010-02-24 13:32:33 i Allmänt,Igår efter lunchen bjöd min kollega Louise på Läkerol. De var så fantastiskt goda att jag idag införskaffade mig en egen ask. Den är illa nog nästan slut snart. De smakar som de hederliga gamla fifty-fifty-klubborna eller de röd-svarta dödskallarna man kan köpa bland lösgodiset. Rekommenderas varmt i alla fall!

OBS! "Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan"

Se upp i backen!

Publicerad 2010-02-20 21:55:17 i Allmänt,
I morse ringde klockan okristligt tidigt för att vara en lördag. Dags för heldag i Romme. Andra vintern på skidor för min del. Förutom opistade backar och sjukligt kall vind som stack i ansiktet när man åkte lift  blev dagen kanonlyckad. Jag bemästrade till och med ett par svarta backar, om än en aning ograciöst. =)

Clint Eastwood och jag

Publicerad 2010-02-18 21:49:54 i Allmänt,För 9 394 dagar sedan föddes jag...på en torsdag tydligen. Enligt kinesisk atrologi är jag född i råttans år och jag delar födelsedag med Clint Eastwood, Colin Farrell och Anna Ternheim.

Såndär rolig onödig info =). Surfa in här och kolla upp lite onödigt vetande om dig själv (fyll i ditt namn i röda rutan till vänster)

Hjärta och smärta

Publicerad 2010-02-18 10:05:25 i Allmänt,

Emfi har varit så snälla och lånat ut en av sina bilar till oss tillfälligt. Den går under namnet köttbullen. Skulle gissa att det kommer från dess runda form. I alla fall. Den är bra mycket högre än Emils Audi och har dörrar som säkert bara är hälften så tunga. Jag som är van att dra upp bildörren hårt på grund av tyngden, lyckades igår kväll i mörkret smälla upp bildörren rätt på min egen näsa. Gjorde onödigt ont. Ingen svullnad tack och lov, men lite näsblod och en öm näsa blev resultatet. Smidigt värre.

Cagge lyckades dock med en större bedrift igår. Läs själva om hans äventyr.

Status: Bil sökes

Publicerad 2010-02-17 13:11:16 i Allmänt,

Emils lilla fina bil har pussats lite för hårt med ett staket och åkt in på kurering i cirka två-tre veckor. Har du, eller känner någon, som har en extra bil som bara står och kan tänkas lånas ut så hör av dig.

Valentines day

Publicerad 2010-02-14 18:53:24 i Allmänt,

Varannan söndag har jag hand om en pysselgrupp på "Söndax", söndagskolan i min kyrka. Det är fantastiskt roligt. Man kan ju inte annat än att smälta lite extra när man får fina alla hjärtans dag-kort av barnen. Finaste.

"Eva när jag pyslar fyler du mit hjärta av kärlek till mig. När man ser dig får du alla att le. Kramar Viktoria"

Paolo for president

Publicerad 2010-02-14 18:30:17 i Allmänt,

Tycka vad man vill om testosteronkungen Paolo Roberto. Jag håller inte med om allt han tycker, men i just det det här radioklippet regerar han totalt.

Snörvel

Publicerad 2010-02-12 09:47:27 i Allmänt,

Ujjamej...har åkt på en riktig dunderförkylning. Men med tanke på att vinterkräksjukan cirkulerar ska jag nog vara glad över att snora istället.

Ett steg närmre stora dagen

Publicerad 2010-02-10 20:28:28 i Bröllop,
Äntligen är inbjudningarna färdigklippta, limmade, omknutna och ivägskickade. Jag älskar att pyssla men när allt ska göras gånger 100 så tryter inspirationen emellanåt. Men nu så. Nöjda som bara den är vi också.

Vitaminboost

Publicerad 2010-02-05 11:22:47 i Allmänt,


Vi har läääääänge pratat om att ha en fruktkorg på kontoret, en liten räddare i nöden när blodsockret sjunkit i botten. Äntligen har chefen slagit slag i saken och köpt en fin vit korg full av vitaminer. Mums!

The day the music died

Publicerad 2010-02-02 12:27:15 i Allmänt,

Jag har alltid tänkt jag inte är beroende av nåt. Men ack så fel jag hade. Virusprogrammet på jobbet har gjort en uppdatering som råkar klassa spotify som ett virus, en trojansk häst. Så nu kan jag varken använda programmet eller installera om det förrän virusprogrammet på nåt sätt fixar sig...kunde dröja enligt dataavdelningen.

Känns som ett tomt hål i hjärtat. Arbetsdagarna är inte vad de borde. Mitt musikbibliotek på datorn känns skralt i jämförelse med spotifys frihet. Buhuuuu....

20 månader...

Publicerad 2010-02-01 11:54:27 i Allmänt,

...kan uppenbarligen gå otroligt fort om man har roligt. Tänk att vi varit tillsammans så länge. Igår fick jag en stor bukett vita tulpaner (min favoritblomma i alla kategorier) av Emil, och middag på Tzatziki där vi hade vår första riktiga date. Älskar dig!

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela