..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Shop til you drop

Publicerad 2010-06-16 01:01:29 i Allmänt,

Verkligen sovdags nu....huvudet snurrar av checklistor, inköpslistor och annat smått och gott inför lördagen. Ska upp om sisådär 6 timmar och tvätta...korgen svämmar över. Snark.

Idag har vi shoppat mer än vi gjort på hela året. Sommarklädförrådet behövde fyllas på lite inför ett varmt Grekland. Hade nästan glömt hur kul det var att knalla i affärer och faktiskt köpa något. Ett helt gäng kassar fick följa med hem.

Men nu sova...galet trött.

Fåfängans pris

Publicerad 2010-06-09 08:56:35 i Allmänt,

Bloggen sover. Mycket nu. Rackarns va jag lyckades bränna mig i solariet igår. Skulle bara fixa en liten någorlunda jämn grundbränna att bygga på till bröllopet. Knallade till ett nytt solställe än det jag brukar och räknade inte med att rören skulle vara SÅ mkt starkare. Körde samma tid som jag brukar och nu ser jag ut som en kokt kräfta och det svider mest överallt. Blir väl lagom snyggt flagigt om några dar. Fåfängans konsekvenser. Suck. Jag får ta det.

Var hos frissan igår och blev härligt sommarblondsslingad, alla tiders.

Reafynd igen

Publicerad 2010-06-03 09:38:38 i Allmänt,

Igår for jag till kungliga hufvudstaden för en provsminkning hos söta Ida. Hon var duktig och fick till det riktigt bra...jag är nöjd. Får hoppas det blir lika bra på stora dagen sen. Inte lång tid kvar nu...hjälpes.

Sen har snälla mor & far fixat över lite födelsedagspengar så nu har jag unnat mig både den neutrala paletten och den med matta roliga färger. Wihoo! De är på rea för bara 199 kr styck nu hos www.kosmetikan.se så ett litet tips för den som är sugen!

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela