..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Vardagslyx

Publicerad 2010-10-28 21:06:43 i Lägenheten,

Nu äntligen finns den i vår ägo - diskmaskinen. Härligt med lite vardagslyx. Skulle behöva putsa bort de härliga flottiga fingeravtrycken som blev när vi skulle skruva fast luckan bara.

Nu är det jul igen

Publicerad 2010-10-27 22:59:30 i Allmänt,

Efter jobbet idag kilade jag hem till Liljelycks.  Där va det jul i stugan för fullt, för tanken är att det ska julpyntas på www.smyckad.se inom en snar framtid. Därför fick jag äran att vara med och fota de söta modellerna Hjalmar och Elise, som bakade iförda sina gulliga bakset. Så där på hemsidan kan ni snart se mer av dessa små sötingar.

Två tröttisar...

Publicerad 2010-10-24 19:38:29 i Allmänt,

...i soffan idag. Soffan är hundsäkrad så på lite nåd får Arramir ligga där ibland. Han bjuder dock på skönast sovposer av de två. 


Arramir

Publicerad 2010-10-20 09:44:00 i Allmänt,

Imorrn kväll kommer den här finingen hem till oss för att stanna nära två veckor. Hundvakt to be. Ska bli riktigt roligt. Får hoppas han trivs i vår lilla trea....lite skillnad mot hans vanliga hus på landet med massa mark omkring att springa lös på.
Fullt ös

Publicerad 2010-10-18 21:03:56 i Allmänt,

Oj oj...det har varit så fullt upp senaste tiden att bloggen hamnat i skymundan. Bröllopet mellan Maria och Adam var jättefint (hon hade mörkt mörkt brunt hår kan jag avslöja)...jag mitt pucko åkte ifrån kameran så blev inga vidare bilder därifrån. 

Vårt kök börjar växa fram mer och mer. Alla understommar är på plats och de flesta lådor och fronter. Här om dagen skulle vi lägga på vår måttbeställde bänkskiva som vi väntat på i två månader, och vad händer - snickarna har gjort fel! Diskhon sitter 1,5 dm fel så den hamnar mellan två stommar. Grrrr va arg jag blev. Som tur var får vi en ny och kan använda den andra provisoriskt, dock avsågad ett par dm i ena änden. 

Men det bästa av allt är att jag blivit faster för första gången. Underbara lilla Elsa har kommit till världen. Grattis bror Jerker och Åsa!Bröllopsdags igen

Publicerad 2010-10-08 16:10:30 i Allmänt,

Om dryga timmen bär det av hem till föräldrarna i Örebro. Det vankas bröllop mellan mina gamla inneboende Maria och hennes Adam. Roligt roligt. Maria är nog den jag känner som haft flest hårfärger på kortast tid. Blir spännande att se hur hon ser ut imorgon =)

Tillökning

Publicerad 2010-10-07 14:23:45 i Allmänt,

Då var jag invigd i familjen Android. En fin liten Xperia x10 mini Pro finns i min ägo. Än så länge blir det lite stökigt i skallen att lära om sig allt, men har blivit lite smått förälskad i det lilla söta tangentbordet. Galet smidigt att skriva sms.

Supplajjjs

Publicerad 2010-10-05 21:20:50 i Allmänt,

Igår hade vi surprisepartaj för Emils gamle kombo (och bestman) Rickard som fyllde 28. Han blev glatt överraskad när han klev innanför dörren. Av mig och Emil fick Rille den ultimata stilguiden =)

Höst

Publicerad 2010-10-04 16:35:46 i Allmänt,

Den här delen av hösten är underbar. Solen skiner och löven skiftar i vackra färger. Ska njuta så mycket jag kan innan den riktiga kylan kommer. Burr. Jag är en sommarmänniska.

Mina sneakers tar en paus. Välkomna fram i vår igen.

Varde ljus

Publicerad 2010-10-03 18:39:21 i Pyssel och egenskapat,

För er som minns har jag tidigare skrivit om ett litet pysselprojekt jag hållit på med. Och för er som var uppmärksamma på förra inlägget fick er en liten sneakpeak på resultatet =). Jag har alltså gjort min egen Random Light-lampa a la Timon-stajl. Inte så svårt som man kan tro faktiskt, väldigt roligt och resultatet blev riktigt bra måste jag säga...möjligtvis lite väl tät (ser tätare ut på bilden än i verkligheten dock). Sen blev den lite liten för vardagsrummet också, så får se vi flyttar den till ett annat rum och jag gör en ny större. 

Här är den!Söndagsmys

Publicerad 2010-10-03 18:14:26 i Allmänt,


Söndag är softardag. Idag fick vi det här trevliga gänget hem på fika.


Snipp snapp snut, så var kladdkakan slut.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela