..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Tiden går

Publicerad 2011-12-10 11:23:24 i Allmänt,

Hemma hos farmor står ett gammalt familjefoto på oss i bokhyllan. Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser det. Det är helt ljuvligt. Kläderna, frisyrerna, min totala vägran att le. Minns inte riktigt hur gammal jag var här, sex-sju år eller nåt skulle jag gissa. Vi har förändrats en del med åren =)

Grattis stålfarmor!

Publicerad 2011-12-07 19:34:09 i Allmänt,

För ett par veckor sen åkte vi till Sala för att fira min lilla söta farmor Lisa som fyllde hela 98, en riktig stålfarmor. Glad och pigg om än med lite dålig hörsel bjuder hon alltid på många skratt.Mamma och pappa och min farbror Kent hade också kommit för att fira födelsedagsbarnet.

Pappa (tv) och Kent är tvillingar ifall någon skulle missat den detaljen. =)


Farmor försöker klura ut vilket som är hennes dominanta öga, något som Emil visste hur man gjorde. Om man skulle blunda med ett öga i taget eller båda samtidigt var inte så noga =)


Det gick sådär...


Sen kikades det på bilder av vårt hus.

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela