..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Julefint i stugan

Publicerad 2012-12-15 11:25:00 i Huset,

Älskar december, väntan på julen är det mysigaste jag vet. Speciellt nu när det fullt med snö utanför huset.  Julpyntet kom upp i grevens tid till första advent, men nu njuter vi av lite julefint här hemma. Strömlöst

Publicerad 2012-12-07 08:55:03 i Huset,Är ju ingen nyhet att det kommit mängder med snö de senaste dagarna. Jag tycker det är mysigt...en riktig vinter ska ha mycket snö! Här om dagen, dock innan den värsta snöstormen drog förbi, ställde jag mig och bakade lussekatter. Hade även en form med mat i ugnen och både tvättmaskin och diskmaskin rullade. Plötsligt blev allt bara svart - strömmen hade gått i hela området! Becksvart överallt. 

Vattenfall hade inga prognoser för hur lång tid det skulle ta att åtgärda felet och lussebullarna höll på att jäsa sönder, så det var bara att packa in i bilen med tre plåtar lussekatter och en halvgräddad form mat och köra iväg till Emils syster Emilie och Filip. Lussekatterna blev nog de fulaste jag nånsin gjort eftersom de jäst så mycket, men smakade okej ändå. Strömmen kom tillbaka igen efter några timmar så då kunde vi åka hemåt igen. Livet på landet =)

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela