..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Vad göra?

Publicerad 2012-02-28 22:14:13 i Huset,

Då mina föräldrar kom och hälsade på hade de med sig en jättefin pianopall till oss som de hittat på loppis i Örebro. Vi har varit på jakt efter en pall länge men inte hittat ngn, men den här var perfekt! Passar fint till vårt gamla piano. Men den behöver en liten uppfräschning. Där är ju frågan. Svart eller vit? Ljust tyg, mörkt tyg?

Ni får ursäkta de fula blixtbilderna, men är det vinterkväll så är det =)Blött barnvaktande

Publicerad 2012-02-25 11:37:43 i Allmänt,

Under februari har vi även haft den här lilla skrotungen hos oss ett par gånger. Bad står oftast på agendan då Alida hälsar på, hon älskar det...speciellt att äta vattenstrålen. Älskade föräldrar

Publicerad 2012-02-25 11:14:22 i Allmänt,

Lördag förmiddag, sovmorgon, lång frukost, ledig, tid att blogga. Ljuvligt!

Förra helgen kom mina älskade föräldrar på besök, en lyxvara. Hur gammal jag än blir kommer jag aldrig sluta uppskatta kvalitetstid med min kära mor och far. 

Vi inledde med en sväng till mini-Ullaredet Thun's som ligger nån mil från oss och efter det blev det premiärtur på långfärdsskridskor för mamma och pappa. Vädret va inte det roligaste men skoj hade vi. Varken jag eller mamma hade kommit ihåg att ta med mössa så vi fick göra nån luva a la tant av våra tubsjalar. Inte så vackert kanske men funkade utmärkt =)
De hade med sig supervackra tulpaner, som faktiskt fortfarande står på vårt köksbord...om än en uns överblommade. Tack för en fin helg, älskar er!

Naturskönt

Publicerad 2012-02-13 17:08:14 i Allmänt,

Igår eftermiddag var det strålande vinterväder. Solen sken och termometern visade +2. Vi passade på att åka till Fjällnora som bara ligger nån mil från oss och hyrde långfärdsskridskor. Första gången för både mig och Emil. Kände mig som Bambi ett tag, men sen fick man mer kläm på det.

Även om jag gillar sommaren bättre har vintern sin charm. Åtminstone sånna här ljuvliga dagar. 


Kärlek och sånt

Publicerad 2012-02-10 11:28:09 i Allmänt,

De senaste veckorna känns det inte som jag och Emil gjort så mycket annat än att förbereda en relationskväll för ungdomarna i kyrkan. Grymt mycket jobb, men otroligt roligt och intressant. Relationer, kärlek, sex och annat ur ett kristet perspektiv. Viktiga ämnen att prata om även i kyrkan tycker vi.

En av tejerna i ungdomgruppen, Sara, har fixat en snajdig trailer. Ikväll gäller det, (sen lite andra grejer i helgen) sen kan vi nog andas lite =)


 

Nytt ljus

Publicerad 2012-02-05 15:06:09 i Allmänt,

Vi har länge varit utan lampor på våra skrivbord. Har egentligen velat ha ett par från Granit som är superfina, men de har utgått ur sortimentet. Buhu. Fick bli ett par från IKEA till slut ändå. Men det duger gott det med. Lite vitfärg på väggen bara så hade de matchat ännu bättre =)

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela