..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Vår i rabatterna

Publicerad 2012-03-29 20:46:42 i Huset,

Det är så spännande nu när våren är på intågande, det poppar upp allt möjligt i rabatterna. Vi flyttade ju in på sensommaren så har aldrig riktigt sett vad som finns där under jorden.

Även om det varit lite ruggigt väder idag är det såhär vackert i trädgården.Ralf myser också av det mildare vädret.

Då ska vi se på andra bullar

Publicerad 2012-03-25 20:25:46 i Ätbart,

Man kan tro jag gått och dött, men så är inte fallet. Nu när solen kommit fram ordentligt finns det alltid något att pilla med känns det som.

Förra veckan fick jag ett ryck och ville baka bröd. Jag provade Fru Flatesbös linfröbröd och det var verkligen ingen besvikelse kan jag lova. Otroligt gott, och Emil har berömt det till oändlighet. Så tips för brödsugna!Sen hände nåt som kanske händer en gång vartannat år ungefär, jag fick lust att baka bullar. Det är annars något jag tycker är fruktansvärt tråkigt. Men de blev hemskans goda så får väl försöka göra det igen inom nån rimlig framtid. En halv sats kanel och en halv vanilj. Vaniljbullar är absolut godast.

Vårsol

Publicerad 2012-03-05 13:52:28 i Allmänt,

Jag hör ju till skaran som tycker att mars är en vintermånad, men jag kan inte neka till vårkänslorna som smyger sig fram dessa dagar när solen skiner och himlen är klarblå, snön smälter bort och vägarna är torra.

Igår åt vi lunch med finaste Rickard och Elisabeth och sen blev vi bjuda på fika i eftermiddagssolen på deras innergård. Trevlig eftermiddag, trevligt väder, trevligt sällskap. Life's good.

 

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela