..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Stolt fru!

Publicerad 2014-02-24 10:38:31 i Allmänt,

Igår åkte Emil Vasaloppet (Öppet spår) som steg två i att göra en svensk klassiker. Kan inte nog säga hur stolt jag är. Nio mil i mjuk snö och plusgrader. Bara Vätternrundan och Vansbrosimmet kvar i sommar sen har du fixat klassikern! Hejja du! 
 


Bygglov!

Publicerad 2014-02-21 15:05:00 i Allmänt, Huset, Renovering,

Vi har länge planerat att bygga ut vårt hus, ett nytt vardagsrum som i samma veva ger ett större kök. Köket som det är nu är konstruerat för att bara vara en person i. Ska Emil och jag bre mackor samtidigt eller om en lagar mat och den andra tömmer diskmaskinen så krockar vi konstant. Osmidigt värre! Dessutom är vårt hus väldigt avlångt med köket i ena änden och vardagsrummet i andra med en lång korridor emellan. Det ska vi ändra på!

Vi har äntligen fått bygglovet godkänt! Wihoo! Behöver någon enstaka kompletterande uppgift från vår kontrollant och såklart spika lån med banken helt och hållet, men under våren har vi tänkt att påbörja projektet. Ska bli så roligt! Fullt medveten om att det kanske inte går lika smidigt med som utan bebis, men roligt ska det bli!   

Ett par gamla bilder på huset då vi var alldeles nyinflyttade. Det är alltså på baksidan (bild två) som vi ska bygga ut ett nytt rum, ganska precis mellan den fallfärdiga hammocken och den vita stuprännan. 
 

Vecka 37

Publicerad 2014-02-16 18:24:31 i Allmänt, Bebis,

Dags för en liten maguppdatering tänkte jag, framför allt för er som inte träffar mig med jämna mellanrum. Idag går jag in i vecka 37 så ganska exakt fyra kalenderveckor kvar. Får se om bebisen vill ligga kvar hela vägen eller kanske till och med längre (nog bäst att vara inställd på det). Har ju mått ofärskämt bra större delen av graviditeten men nu känner man att man är inne på slutveckorna. Magen känns väldigt otymlig, ryggen börjar ta stryk, jag sover sämre och är tröttare än vanligt. Ljumskarna har börjat göra hemskt ont också, det är väl liten som sjunker längre och längre ned antar jag. Men jag ska inte klaga, i det stora hela mår jag fortfarande bra och många mår ju sämre redan långt tidigare än såhär. 

Men bebisen är välkommen när som helst efter nästa helg då Emil åker norrut ett par dagar för att åka Vasaloppet. Vore ju redigt taskig tajming ifall ungen bestämde sig för att komma just då =) då blir det hyrbil i ilfart hem. 
 




Ett till syskonbarn <3

Publicerad 2014-02-12 09:36:00 i Allmänt,

Som stolt faster säger jag välkommen till världen till lilla Sigrid, min andra brorsdotter och Elsas lillasyster. Och en till kusin till bebisen i magen. Ser fram emot att träffa dig! 
 

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela