..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

STOPP!

Publicerad 2008-07-28 13:02:21 i Allmänt,

Det är värmebölja i vårt land. Ibland måste man fly till en badplats nånstans långt bort och svalka sig med ett dopp. Det borde vara förbjudet att som man bada i vita, genomskinliga boxer. Det stör allmänfriden eller vad det heter. Speciellt när det råkar vara ens kollega som man springer på i korridorerna på jobbet då och då. Man kan ju få mardrömmar för mindre. Hurvinen!

Kommentarer

Postat av: SMÄM

Publicerad 2008-08-07 20:50:45

huuu.

Postat av: Linus = uttråkad!

Publicerad 2008-08-24 22:21:06

Som proffesionell bloggläsare börjar jag tröttna på genomsknliga vita kalsonger...du har inte träffat på nån med lila, rosa eller blommiga som du kan blogga om istället?



Peace girl!



Förresten, hittade en massa brev från dig och en riktigt rolig bild på dig, mig o dudd...kommer du ihåg vad du fick i studentpresent av grabbarna grus?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela