..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Mot huvvustann

Publicerad 2006-09-29 13:02:03 i Allmänt,

Snart skolkar jag från jobbet och drar till Stockholmo. Det är dags för nordic06 å jag ska hjälpa till. Kanske hur kul som helst. Får dock chills så fort jag tänker på att nagelklippartanten i Smämis blogg kanske satt på just det tåget jag ska åka med. Yuck.

Hejdå jobbet och hej då Kärin. Sista dagen för henne idag..hade tårtkalas i cafeterian...hade kunnat bli en glad överraskning om inte någon kläckt ur sig lite för mkt information på vägen. Ha det bäst på Elida Kärin *kommer sakna*.

nordic 
nordic 05, foto: Fredrik Karlsson

Ommöblering

Publicerad 2006-09-18 13:04:17 i Allmänt,

Vi håller på att möblera om på kontoret...har fått golvet polishat så nu skiner det fanatiskt fint. Jag har fått ett nytt skrivbord...chefens gamla (äg)....sen är det sånt där höj och sänkbart också, känns lyxigt. Har fått en ny plats för mitt nya skrivbord också så nu stirrar jag Simme i ryggen istället för en vägg. Har tyvärr inte fått någon ny dator, det står överst på min jobbönskelista, näst efter det en ny kontorsstol...sen är jag nöjd.

Kollade på valvaka igår, därav en mycket seg morgon idag. Lyckades sova bort en tredjedel av vakan typ...men mot slutet var jag tvungen att rycka upp mig, hurra lite för en alliansseger (var på tiden) och pallra mig iväg till bussen. Innan jag gick ut genom dörren hann jag återigen, som så många gånger tidigare under kvällen, tänka tanken att Reinfeldt faktiskt ser ut som en jättebebis. Men det klär honom.
Tog sista bussen hem...var aptrångt på bussen - av tomhet - bara jag, chauffören å chaufförens cykel som stod fastspänd där barnvagnarna brukar stå. Kändes lite som en jättestor privattaxi. Saknades bara att chauffören hade frågat vart jag skulle.

Jag å Filip åkte taxi häromdan....skulle käka fläskfilé å kantareller på en restaurang...det visade sig att den låg TOKLÅNGT bort, men vi hade bokat bord så det var bara att fortsätta knalla. Efter 45 minuter kom vi fram och fick sätta oss vid vårt bokade bord för två....dvs två platser vid ett bord för fyra där det redan satt ett par på dejt. Smått kymigt...men maten var god och taxinresan hem gick bra mycket snabbare än 45 minuter. Klämde en Beck när vi kom hem också så kvällen blev rätt lyckad ändå. Sällskapet höll förstaklass iaf  <3

I väntan på bussen...

Publicerad 2006-09-04 18:00:21 i Allmänt,

...hem till min Fina, kluddrar jag i bloggen. Har insett att måndagar är enda dagen som folk har vett nog att gå hem i tid från jobbet på det här stället. Nästan varje dörr är för ovanlighetens skull stängd och låst bara några minuter efter fem. Jag vet ju iofs varför och skulle jag bara ha vett nog att läsa ut den där tjocka boken med megaliten (älskar att blanda motsatsord tillsammans...typ "fantastiskt fult", "underbart vidrigt", "äckligt vackert" osv..ja ni fattar principen) text och skicka in några papper hade jag också haft anledning att gå hem i tid just idag. Gav just mitt eget samvete en rak höger.

Mitt huvud är tomt och gör ont. Måste åka å kramas.

Damp

Publicerad 2006-09-03 16:42:59 i Allmänt,

Söndag å världens tristaste väder. Man vill mest bara mysa i en soffa med en bra film.

Knatade någon timme på gubbdagiset Claes Olssons idag. Har inte riktigt förstått det fina med det stället..men Flip och Edward var i extas...kabelrännor och stickkontakter kan ju va rikigt kul...tydligen =). 

Dagen sammanfattningsvis = jag ska INTE rösta blankt i valet...å jag är nog mer beroende av kaffe än jag vill tro.

Hett just nu:
1. Prisonbreak
2. Latte
3. Soffor

Mindre hett just nu:
1. Regn
2. Glömt mitt paraply på Derby
3. Måndag imorrn

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela