..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Gipsgubbe

Publicerad 2009-03-19 11:05:06 i Allmänt,

Med en lite otålig (hungrig) provdocka, och en trött jag så blev det en lite halvdan mask igår. I nuläget ser den mest läbbig ut, hoppas inte barnen blir rädda. Men med lite färg, fjädrar och paljetter ska det nog bli alla tiders. Pyssel är ju för roligt i alla fall. Emil påstår att hårnålar förstör en killes manlighet, jag tyckte mest det var sött...snäll var han som ställde upp i alla fall.

Kommentarer

Postat av: Linus

Publicerad 2009-03-19 11:43:40

Placera den där masken på en pinne, så har ni en skön sådan där överklass ögontäckare som folk hade förr i tiden :o)



Det är mer match om man täcker hela ansiktet, inklusive ögonen(ett tips då är att man smörjer in ögonbrynet, annars kan även de fastna i masken, ser att du löst det med hjälp av gladpack!

Postat av: Eva

Publicerad 2009-03-19 13:27:38

Säkerligen mer match...men ville skona Emil lite...det var lagom drygt med halvmask tyckte han =). Rikligen med vaselin kladdades givetvis på innan, men körde gladpack också för jag ville kolla hur det funkade. Känns off med en hel hög med ungar med intorkat gips i bryn och fransar.

Postat av: Lilo

Publicerad 2009-03-19 16:40:23

Nä men titta....den har Emils näsa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela