..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Lite Egypten...

Publicerad 2009-03-11 17:15:51 i Allmänt,

...kanske mest för er som inte har Facebook och redan sett =)

                      
   

Kommentarer

Postat av: Linus

Publicerad 2009-03-11 21:53:41

Man tackar för att du är så omtänksam Evo och tänker på oss som inte finns på Ansiktsboken!

Men har du verkligen gett bort såhär många bilder till deras crew? Det det var väldigt generös handling måste jag säga!



Peace

Postat av: Eva

Publicerad 2009-03-12 08:37:31

Linus du får sluta va så nojjig och skaffa FB snart...vet inte hur det står till med den där äganderätten av bilder, men jag tvivlar på att da crew använder bilderna till något. Så pallra dig in å skaffa ett konto nu! =)

Postat av: Linus

Publicerad 2009-03-12 10:01:44

Jag är inte nojjig. Däremot tycker jag inte om den funktionen som gör att man ser vad alla skriver hos alla...jag vill INTE veta vad folk skriver hos andra människor. Facebook är ett gottande i andra människors liv.. Det är faktiskt ett av huvudskälen till varför jag inte vill vara med! Samt att jag känner mig själv, dvs skulle kunna fastna och få ytterliggare saker som stjäl tid från mitt liv IRL!

Postat av: Eva

Publicerad 2009-03-12 11:09:19

Mja...det där är ju ingen godtagbar ursäkt. Allt vad folk gör på facebook görs och skrivs ju frivilligt, med medvetenheten att alla kan se det. Så "gotta sig" (vilket jag mer tycker menas om man engagerar sig i folks liv utan att de själva vill det)gör du ju dessutom i den mån du vill. Att du inte vill hänga ut hela ditt liv för andra kan jag däremot acceptera som en ursäkt att inte skaffa fejjan. Håller med om att FB lika gärna skulle kunna kallas www.ingetprivatliv.com =)

Postat av: Fialottan

Publicerad 2009-03-12 12:06:31

Hihi, ja! Min kompis Sara ar har nere o gor sin sista praktik pa lararutbildningen sa i slutet av januari nar vi pratade om det bara bestamde ja mig o bokade en flygbiljett! =)Vi hade en valdigt lyckad ungdomshelg i helgen och jag har jobbat hart me den sa nu va det gott att fa lite semester! Harligt me alla bilder fran egypten!

Postat av: Mikaela

Publicerad 2009-03-18 22:05:10

vackra bilder- man längtar till sommaren!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela