..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Kvinnligt

Publicerad 2010-03-08 14:22:18 i Allmänt,


Idag är det internationella kvinnodagen. 100 år fyller den till och med om jag förstått allt rätt. Min lilla undran då...är feminister egentligen för eller emot kvinnodagen? Båda scenarierna är ju fullt möjliga. Vill de att kvinnor ska bli uppmärksammade och få en speciell dag, eller tycker de att det är förnedrande? Jag bara undrar.  

Kommentarer

Postat av: Lilo

Publicerad 2010-03-08 21:17:52

Det ville jag kunna svara på men...nää. Det kan man inte luska ut utan att få det sagt av en sån där...och det har jag inte så jag vet inte. Ser fram emot att följa inlägget med en förhoppning om att få veta. Spännande.

Postat av: Linus

Publicerad 2010-03-09 00:05:22

Tror det beror på om du är en särartsfeminist eller en likhetsfeminist...de har ju lite olika syn på livet, män och kvinnor o.s.v. Ring Gudrun och fråga!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela