..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Lite smått och gott till hemmet

Publicerad 2013-04-18 21:40:00 i Huset,

Sen vi flyttade in i huset har vi inte lyft ett finger när det kommer till renovering, även om vi har som plan att göra om det mesta så småningom. Efter vi hade totalrenoverat vår lägenhet som vi sålde var vi less på att hamra, bygga, slipa och måla...så vi tog en paus helt enkelt. Men nu börjar det klia i fingrarna att få göra om här hemma.

Hade jag fått välja själv hade jag inte valt en enda av de tapeter eller golv som finns i huset just nu, men tills några större förändringar påbörjas kan man förändra i det lilla. 

I dagarna har några nya kuddfodral fått hamna på sängen. De bruna vi hade med oss från lägenheten passade inte alls i det näst intill helgrå sovrummet som fanns i huset. HM Home hade fin rea just nu så jag klickade hem två grå och ett med små söta fåglar på. Och JA, jag var för lat för att stryka dem innan de åkte på.

Sen har vi även införskaffat och skruvat upp tre hyllor i vardagsrummet. Allt som kan "dölja" den fula tapeten lite är bra =). 
Bland annat har den fina ekoxen från By Jo With Love som jag fick hem i veckan hamnat där.
Den här toksnygga skinnelefanten sydde min mamma när hon var liten. Den har också fått en plats i en av hyllorna.

Kommentarer

Postat av: Lilo

Publicerad 2013-04-19 20:33:17

Fint ni har. Mig gilla mycket.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela