..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Tiden går

Publicerad 2014-04-02 19:38:16 i Allmänt, Bebis, Lukas,

Dagarna går in lite i varandra nu när man är hemma och är mammaledig. Inne på andra veckan "själv" hemma. Emil är tillbaka på jobbet även om båda han och jag hellre skulle vilja att han var här hemma med oss. Varje dag ensam med en bebis är ett litet oförutsägbart äventyr. Man vet aldrig hur dagen blir. Den ena rullar på hur bra som helst med en nöjd bebis som sover massor själv i sitt babynest, då har man tid att fixa här hemma, sminka sig, äta i lugn och ro osv. Andra dagar är han kinkig och vill bara vara i famnen, då blir det svårare att fixa och dona. Övar så gott jag kan på att göra saker med en hand. Så småningom när han blivit lite större funkar säkert en babysitter eller en bärsele bra, men till dess är det armen som gäller. Får se det som workout =)

Det är svårt att låta bli att fota honom hela tiden, han är världens sötaste. Blir tyvärr mest med mobilen, får inte glömma att fota med riktiga kameran också. Här kommer ett litet axplock från veckorna som gått.
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-04-03 20:22:29

Det ser så fantastiskt gosigt ut :)

Postat av: Josefin

Publicerad 2014-04-04 16:50:31

Åh, ni ser ut att ha det mysigt!

Postat av: Ester ❤ ett kreativt liv

Publicerad 2014-04-05 18:47:04

Såå söt! Känner igen mig så väl i ditt inlägg - ingen dag är den andra lik och man kan aldrig riktigt planera. Men det är fantastiskt! :)

Men du, minns jag fel eller sågs inte vi i kyrkan innan våra små var födda? Vi hälsade på ett par vid en Gudstjänst i januari någon gång som är väldigt lika er i alla fall. ;)

Ha det fint!

Postat av: Ester - ett kreativt liv

Publicerad 2014-04-11 22:21:55

Haha vad roligt! :) japp jag är gift med Wilmer! Vi bor mellan gamla uppsala och storvreta kan man säga - in i skogen. :) ni då? Var går ni på BVC? Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela