..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Tokslut på semestern

Publicerad 2006-08-27 16:37:52 i Allmänt,

Grrrr..bärbara datorer e mupp...hade precis skrivit klart ett långt fint blogginlägg och så råkar man komma åt nån knapp å plötsligt var allt borta. Plus att markören lever ett eget liv å plötsligt vill att jag ska börja skriva någon annanstans än där jag vill.

Jaja...på en liten allmän begäran tänkte jag skriva några rader här. Har ju haft tre veckors semester och på tok för lite tid att blogga (ljug). Fast  brist på dator (ljug igen) får väl vara en vettig anledning till de få inläggen, eller? Bara onödigt att försöka ursäkta sig kanske, när man inte har någon vettig sådan. Min ledighet är tokslut från och med imorrn iaf....kan inte påstå att jag är jättemotiverad att börja jobba igen..man vänjer sig snabbt vid att sova länge på morgonen...döda lite tid med en film, lite tv eller en mysig bok, dricka kaffe i lugn och ro å va uppe länge på kvällarna =). Fast det blir nog en spännande höst på jobbet iaf.

Såg den omtalade Snakes on a plane igår. Kändes som det var lite för mycket av allt. Imdb överskattade den helt klart. 

Fest ikväll...jihoo..å kanske Beck.

Dagens citat: "Mårtensson är död" 

Ajskriim & fränds

Publicerad 2006-08-08 01:46:38 i Allmänt,

Fikat med vänner ikväll, bland annat vid slottet...knatade runt i stan och avslutade med mackor och levande ljus på vår balkong (en efterfest kan man säga, Uggla släng dig i väggen). Skjutsade hem Hanna och Stina efter det...fattar inte att det ska vara så illa svårt å få en cykel att sitta på ett cykelställ. Hannas hoj envisades oförskämt mycket.

h_p_s
balcony
Ö: Hanna, Stina, Peter
N: Järnvägsgatan by night,
Eva by night

Måste sova, är galet trött...ögonen har svidit hela dagen och jag insåg efter en blick i almanackan att det är dags att byta linser...surt att de ligger uppe på badrumsskåpet i Uppsla bara. Man ska säga grattis till Semret idag också, hon fyller ze golden number 30! Eller det va väl egentligen igår...har ju hunnit bli tisdag redan.

Äntligen semester!

Publicerad 2006-08-07 16:33:34 i Allmänt,

Har spenderat några underbara dagar i Kungshamn! Fantastiskt med semester. Jag, Filip å Smämis har stekt oss ute på klipporna i två dagar (min rygg är röd å svider). Hann också med några besök på Smögenbryggan. En romantisk trerättermiddag för två på en bryggrestaurang..oooh-yäs..me like! Västkusten är fantastisk, detär bara att konstatera. Bilder kommer så småningom...Smämis har dem i sin kamera.

Är hemma i Örebro några dagar...passar på att hälsa på familjen lite. Drog på utflykt med moren å faren idag...nybyggt, tokmysigt café nere vid vattenparken. Naturens hus hette det visst. Lite pics:

familjen
ÖV: Naturens hus
ÖH: Jag å moren
NV: Pappa & blåbärspaj
NH: Dux

Semester är underskattat...oj oj....! På onsdag bär det av till Uppsala och min underbara.

Eva + Filip = Sant

Publicerad 2006-08-01 09:59:29 i Allmänt,

Jag har hamnat där i livet då jag äntligen kan kalla mig för kär. Klockan 01.15 den 30 juli blir en stund värd att minnas, då blev jag Filips flickvän! Alldeles, alldeles underbart! Är så lycklig så det pirrar i magen. Kan inte annat än rekommenderas det där med att skaffa pojkvän =). 

hearts      Filip - du är min!

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela