..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

Like always

Publicerad 2006-06-30 21:37:50 i Allmänt,


lgh Mammas å Pappas lgh

Balkongdörren är öppen, fiskmåsar skriker, folk rör sig nere på gatan. Jag är hemma hos mamma å pappa i örebro. Allt känns allmännt fint, har inlett min första semestervecka. SÅ bra! Tillbringat massa timmar i en varm bil. Jag å mamma satt i baksätet å hade riktig mamma-dotter kvalitetstid. Slog på stort och filade naglarna å pratade om allt å inget (kändes sådär lagom tjejigt), timmarna till örebro flög iväg. Hämtat farmor i sala också.

Örebro är sig likt..sådär härligt avslappnat överallt...iaf så här på sommaren. Ska plöja igenom fikalistan med lite vänner, sova och sola på hederliga Fredssolen. Cancerbox we like. Då går det snabbt iaf...man slipper pressa flera svettiga timmar i solen.

Imorrn blir det fler timmar i bil igen. Kusin Elin har fått en liten kid...barndop i Vara. Kan bli trevligt.

Hett just nu:
1. Semester
2. Familjen
3. Second hand

Mindre hett just nu:
1. Klädnojja
2. Ont i stortån
3. Linskrångel

Powernap

Publicerad 2006-06-25 17:11:48 i Allmänt,

Mitt huvud känns tungt...blir alltid så när man lägger sig å råkar somna mitt på dan. Man är helt enkelt inte gjord för att sova på dan tror jag...undrar varför alla pensionärer alltid sover middag...dom lägger sig ju jämt vid typ nio på kvällen ändå..borde inte det räcka? Jag sover alltid för lite tror jag...

Har suttit å ritat evighetsmönster på ett vikt A4...utan att jag pratat i telefonen...odd.

Lärde mig något nytt om bilar idag...man kan laga punkteringar med ngn form av skumsprej. Man sprutar in i ventilen sen ska man köra en stund som vanligt och vips så ska problemet vara löst. Helt galet egentligen.

Annars en vanlig, trevlig söndag...förmiddagen var guld! Keep up the good work Remi!

Hett just nu:
1. The Matrix soundtrack
2. Honungsmelon
3. Kill Bill

Mindre hett just nu:
1. Seghuvud
2. Måste tvätta
3. Fnas på näsan

Sol, vind och vatten

Publicerad 2006-06-19 13:14:49 i Allmänt,

Sista minutrarna av lunchen får gå till bloggen. Måste skynda!

Igår tog jag årets första bad...de påstådda 20 graderna i vattnet var de kallaste 20 graderna jag nånsin upplevt. Men efter ett tag blev det riktigt skönt. Fjällnora rockade. Körde vatten-volleyboll, kasta frisbee (jag å Molle va kung) och berömde varandras bilringar. Flip borde skaffa fläkt i sin bil. 

Kvällen gick åt att kolla på asbra film. Shoulin Soccer (VÄLDIGT osäker på stavningen)...den va riktigt riktigt rolig iaf. Kung Fu Hustle nästa!

Ringa igen i eftermiddag!

Hett just nu:

1. SOMMAR
(det får räcka för idag)

Ett PS till David: Det är INTE Nanne Grönvall som sjunger "800 grader".

Nyponsoppa

Publicerad 2006-06-14 17:45:15 i Allmänt,

Sitter å käkar lite nyponsoppa å en knäckemacka...det va inte igår. Mycket godare än jag trodde. När jag var liten ogillade jag nyponsoppa skarp..men nu är det helt okej. Tagit en liten paus i medlemsringandet..magen skrek efter mat...ska snart fortsätta några timmar till. Man får läskigt övertrevlig telefonröst när man ringer så här mycket.

Bussar är helt enkelt inte min grej insåg jag idag...någon som har billig cykel till salu???!

Var ute med jobbet idag å handla lite prylar inför sommarens monter, så jag lyckades äntligen hamna på IKEA...blir aldrig att man åker dit när man inte har bil. Har införskaffat mig en hyllinsats till garderoben så nu kanske jag kan försöka trolla bor klädhögen på mitt golv.

Tog en premiärtur på mina inlines igår kväll...härligt å åka lite men jag har sämst kondis! Lyckades bli uppraggad av en packad dalmas på min lilla korta åktur...han var från Falun och skulle till stan sa han.."så han kunde inte åka med mig"...haha...som om man vill ha ett fyllo vinglandes på cykel bredvid sig.

Linne och kjol visade sig inte va det bästa klädvalet idag..vart tog solen vägen??

Hett just nu:
1. Hyllinsats
2. Lifehouse...igen ("You and Me" är fortfarande underbar)
3. Trevliga mobilsamtal

Mindre hett just nu:
1. Oväntat regn
2. Mina odisciplinerade morgonrutiner
3. Kråkor


I just called to say...

Publicerad 2006-06-12 20:18:09 i Allmänt,

För er som följt min bussrapportering...i morse gick muppbussen inte alls. De har bytt till sommartider...å sånt ska man visst hålla reda på. Mobbat.

Sitter på ett megavarmt NG-kontor...har ringt medlemmar sen klockan tre i eftermiddags. Ska aldrig jobba som telefonförsäljare! Trött, svettig, hungrig. Behöver en kram och nåt fint viskat i örat.

Har iaf fått tillbaka på skatten denna vecka...helt oväntat =) det gör en glad iaf!

Det myllrar av kinser och japaner på uppsalas gator, med kameror och hela kitten. Sommarn är här.

Nee....nu ger jag mig...går hem eller nåt.

Hett just nu:
1. Jordgubbar
2. Tillbaka på skatten
3. Nya lurar till i-poden

Mindre hett just nu:
1. Varmt kontor
2. Krambehov
3. Sommartidtabeller
Bussförvirring

Publicerad 2006-06-09 12:22:14 i Allmänt,

Igår åkte muppbussen förbi mig medan jag visade en liten tjej hur busslistan fungerade...surt, men jag hade inte hjärta att bli arg. Hon var alldeles för liten och oskyldig och hade alldeles för stora, bruna hundvalpsögon. Hon skulle på sin skolavslutning..hon kom för tidigt. Jag för sent.

Idag var muppbussen utbytt till en vanlig grön lokaltrafiksbuss..höll på att missa den igen av ren förvirring...

Lunch nu...sitter å väntar på Kärin och Smäm så vi kan äta lite...hungrig idag. Har haft matlåda varje dag denna vecka. Är det ett tecken på att jag börjar bli vuxen eller att budgeten inte är vad den borde? Jag är ju trots allt 22 nu för tiden =).

Mitt liv består till största delen av att sitta i telefon nu för tiden. Uppdaterar NG:s medlemsregister på eftermiddagar och kvällar.

Hett just nu:
1. Jack Johnson
2. "You and Me" med Lifehouse
3. Fredag

jack Jack

Mindre hett:
1. Fortfarande kallt
2. Lena PH
3. Hunger

c/o Semret

Publicerad 2006-06-07 12:47:41 i Allmänt,

De har bytt ut tjejen på inloggningsidan igen...hon ser trevlig ut.

Nu har jag flyttat in hos Semret, hittills har vi inte bråkat en enda gång. Det är ett gott tecken. Har till och med fått hyfsad ordning på rummet om man bortser från klädhögen mitt på golvet. Vem sätter in tre feta garderober i ett rum med ENBART hängmöjligheter! Folk har tydligen inte strumpor och annat bös i AP-fastigheters värld. Man kanske ska börja stryka sina underkläder också?!
Nya lägenheten verkar ha en tendens att få en piggare på morgonen iaf...första dagen vaknade jag kl 06.00 och var helt pigg, ett under. Kanske är de fantastiskt fula solgula tapeterna...ger kanske nån form av effekt på kroppen...precis som att den gröna färgen i operationssalar har en lugnande effekt...

Måste adressändra...
Måste köpa hyllinsats till garderoben...
Måste måla om...

Apkallt på jobbet...vill någon värma mig?!

Hett just nu:
hett
1. Köttbullar              2. Skägg (obs.skägget på bilden har inget med texten att göra) 3. Norah Jones

Mindre hett just nu:
1. Kyla på jobbet
2. Gula tapeter
3. Jennifer Anistons nya film

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela