..:: evokenivo ::..

livet enligt eva

En bulle i ugnen

Publicerad 2013-12-04 12:25:55 i Allmänt, Bebis,

Insåg här om dagen att jag totalt glömt bort bloggen. Inte ska jag ge några löften om att den kommer leva ett sprudlande bloggliv i fortsättningen heller, men då och då förhoppningsvis. 

Vad som händer i livet? Jadu, massor. Just nu längtar jag efter julen och ännu mer efter vår bebis som kommer i mitten på mars. En omställning i livet helt klart men otroligt spännande och roligt. Än så länge har vi inte förberett för bebisens ankomst så jättemycket, bara lite smått, men vi tänkte ta ett ryck efter julstöket och försöka komma i ordning lite mer. 

Vi vet inte om det är en pojke eller flicka i magen, känns kul att bli överraskade. Men arbetsnamnet är "Gunnar", känns liksom lättare att ha något att kalla bebisen. Risken finns väl att man vänjer sig vid tanken att det skulle vara en kille (dock ska han inte heta Gunnar i så fall) och så kanske det tittar ut en liten tös =). Det återstår att se helt enkelt. Glada blir vi vilket som =)

Idag är jag i v 26 (25+3). Magen växer för fullt och de senaste veckorna i monsterfart. Hur i hela friden kommer den se ut i mars liksom?!
 

Kommentarer

Postat av: Carro Blom

Publicerad 2013-12-23 11:14:27

Kul att du börjat blogga lite igen! Har varit inne lite nu och då och tittat om det kommit upp något nytt inlägg och det hade det :)

God jul på er!!

Postat av: Josefin

Publicerad 2013-12-23 17:06:24

Åh, kul att det har kommit in ett inlägg. Jag är allt inne och kikar ibland för att inte missa om du har lagt upp något och nu, två inlägg att njuta av på samma gång.
Din mage är så fin! (En komplimang man inte ger så värst ofta) Det ska bli så roligt med fler syskonbarn på Gunnarsmosidan. Det ser vi fram emot.
Hoppas att ni får en riktigt god jul. Hälsa alla Anderåsare. Vi ser fram emot att träffa er om några dagar (Älskar att Emil var på badhuset.. det kanske slutar med att han och jag är där och ränner själv =)
Ha det toppen! Stor kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är Eva. Hon den där.

Jag är hon som föddes i Örebro men bosatte sig i Uppsala. Jag är hon som trivs med livet, älskar Gud, älskar sin familj, sin underbara man Emil, sin vackra lilla son Lukas och sina vänner. Jag är hon som gillar att omge sig med pyssel av alla dess slag, som gillar att skapa, rita och måla. Jag är hon som gillar att fundera, drömma och äventyra. Jag är hon som vill se hela världen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela